Op deze pagina:
Prijs Teclast T40 Plus
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Specificaties
CPU / GPU Prestatie
Benchmark Antutu/3DMark
Wifi-prestaties
GPS-prestaties
4G-signaal
Batterijduur
Foto camera test
Fotokwaliteit
Videokwaliteit
Audiokwaliteit
Schermkwaliteit
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Vragen

Teclast T40 Plus : test / review

Teclast T40 Plus : test / review
Categorie: Non classé

Ik heb me de afgelopen maanden vooral gericht op smartphonetests maar ik hield mezelf voor dat ik door een tablet zou verleiden om een idee te krijgen van wat Chinese fabrikanten te bieden hadden voor rond de €200. Dus kocht ik een Chuwi Hipad Plus en ik was positief verrast door de kwaliteit van deze tablet. Dus ik zei tegen mezelf dat ik daar niet zou stoppen door een ander merk te testen en deze keer koos ik voor de Teclast T40 Plus die beschikbaar was voor een prijs vergelijkbaar met de Chuwi Hipad Plus. [b][b] Teclast is al heel lang actief in de marketing van Android-tablets en is terug te vinden in bijna alle grote winkels op internet (Aliexpress, Banggood, Amazon, ...). De Teclast T40 Plus is een instaptablet die draait op Android 11 met een 10,4 inch scherm van 1200x2000 pixels wat ongetwijfeld een van de sterkste argumenten van de tablet vertegenwoordigt. Deze tablet lijkt betere prestaties te bieden dan de Chuwi die ik heb getest en dat allemaal zonder de prijs op te drijven. Deze test zou je dus moeten helpen bij het maken van een keuze tussen deze twee tablets.[b][b][b]linkWebsite waar ik de Teclast T40 Plus gekocht heb: https://www.banggood.com/custlink/GmGY0HZpek[b]

Structuur van mijn test

Ik test tabletten volgens een vooraf bepaalde structuur (zie hieronder) om u zo veel mogelijk informatie te geven. Helaas kost dit veel tijd. Sommige tests, zoals de netwerkprestatietests, nemen meerdere dagen in beslag en voor de fototests moet ik soms wachten op goed weer om foto's in goede omstandigheden te kunnen nemen. Ik ben dus verplicht de tests stap voor stap te publiceren, dus ik nodig je uit terug te komen als de test nog niet klaar is op het moment van je bezoek.

Prijs Teclast T40 Plus

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Teclast T40 Plus van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.[b]
new lcd 10.4" inch 2k display lcd for teclast t40 plus / t40 / t40 5g touch screen digitizer with l...
2022-01-19 07:45
61 EUR
TECLAST Tablet 10.1 Pollici P20HD 4G LTE 5G WiFi Android 10, 4GB RAM+64GB ROM (TF 512GB), Doppia SIM...
2022-01-19 07:37
170 EUR
teclast t40 plus tablet 10.4 inch, octa core cpu, android 11 os, 8gb ram 128gb rom, 2000x1200 ips, 4...
2022-01-19 18:52
194 EUR
new release teclast t40 plus 10.4" tablet android 11 octa core cpu, 8gb ram 128gb rom, 2000x1200 ips...
2022-01-19 07:45
194 EUR
world premiere teclast t40 plus 10.4'' tablet octa core cpu android 11.0 2000x1200 ips 8gb ram 128gb...
2022-01-19 07:45
194 EUR
teclast t40 plus tablet 10.4'' android 11 unisoc t618 octa core 8gb ram 128gb rom 2000*1200 4g netwo...
2022-01-19 09:48
194 EUR
[b]
helpBovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

2 augustus 2021: aankoop van de Teclast T40 Plus-tablet op Banggood in voorverkoop [b] 25 augustus 2021: ik heb de tablet ontvangen, de test kan dus beginnen[b]

Waarom deze tablet?

Ik ben geen grootverbruiker van tablets omdat tablets in de eerste plaats zijn ontworpen om door inhoud te bladeren waar ik actiever ben in de productie van inhoud. Ik gebruik dus liever een computer met een groot scherm, want ik moet sowieso een computer gebruiken voor mijn andere activiteiten. Waarom dan een tablet? Tablets lijken veel op smartphones, dus ik dwaal niet af van mijn favoriete veld om dit soort producten te testen. Wat mij interesseert in een tablet is de kwaliteit van het scherm, want nog meer dan voor een smartphone vertegenwoordigt het scherm van een tablet zijn bestaansrecht. [b][b] Het scherm van de Teclast heeft een afmeting van 10,4 inch met een zeer goede resolutie van 1200x2000, het is het eerste dat mij motiveerde om deze tablet te kopen. Dan is er de prijs, ik heb deze tablet voor 171 €, voor deze prijs is het moeilijk om veel beter te vinden. Ik verwacht niet erg goed te presteren, maar nogmaals, een tablet voor deze prijs is meestal ontworpen om video te consumeren, tijd te besteden aan lezen of het controleren van sociale media. [b][b][b]

Uitpakken

De Teclast T40 Plus wordt geleverd in een vrij grote doos waarin we de tablet, een oplader, een USB-kabel, een naald om de simlade te openen en een handleiding in meerdere talen vinden.
De set is redelijk goed verpakt, de kwaliteitsindruk is hetzelfde als bij de doos van de Chuwi behalve dat de Chuwi-tablet beter beschermd was door schuim.[b]

Eerste configuratie

De Teclast T40 Plus draait op Android en volgt een configuratieproces dat identiek is aan andere apparaten die op Android draaien. Teclast heeft geen scherm toegevoegd om u te misleiden om apps te downloaden of u aan te melden voor een service die u niet nodig hebt. [b][b][b]

Afwerking

De Teclast T40 Plus lijkt geen specifieke eisen te stellen aan de afwerking, de Chuwi wilde duidelijk de top van het assortiment aanvallen. Dit betekent niet dat de Teclast geen goede afwerking heeft, hij biedt wel een meer ingetogen afwerkingsniveau. De achterkant is bedekt met een tweekleurig metalen oppervlak, het donkere oppervlak is waarschijnlijk gemaakt van plastic, maar het lijkt heel goed op metaal. [b][b]
De randen volgen hetzelfde principe als de achterkant, er zijn twee soorten materiaal. Op 3 randen is metaal aanwezig en op de vierde rand is kunststof aanwezig. [b][b]
Het scherm heeft een duidelijk zichtbare rand, deze rand is veel dikker dan op de Chuwi Hipad Plus.
De Teclast is ontworpen om te worden gebruikt in de liggende modus, de fotosensor bevindt zich in het midden van het horizontale segment. Als ik de tablet in deze richting neem, vind ik het volume linksboven. De simlade, de aan/uit-knop en de USB-poort bevinden zich aan de linkerrand van de tablet. Er zijn geen andere knoppen aan de andere zijden van de tablet. De simlade kan een simkaart en een geheugenkaart bevatten. [b][b]
De camera zit aan de achterkant en wordt beschermd door een metalen rand die iets uit de achterkant van de telefoon steekt. Als je de tablet op zijn achterkant legt, zie je een kleine opening door de aanwezigheid van de fotosensor. [b][b] De Teclast T40 Plus heeft een iets lager afwerkingsniveau dan de Chuwi, maar voor deze prijs vind ik het resultaat meer dan correct. [b]

Specificaties

[b]De onderstaande informatie komt uit de applicatie Device Info HW. De applicatie geeft gedetailleerde technische informatie over de geteste telefoon. Ik test niet veel tablets en de componenten van deze Teclast lijken voor het grootste deel specifiek te zijn voor deze tablet. De vergelijking met andere tablets of andere smartphones is daardoor ingewikkelder. De CPU is van een type dat ik nog niet heb getest en daaruit voortvloeien andere keuzes zoals de GPS chipset of de 4G modem die van fabrikanten komen die ik niet ken. Voor smartphones is het overgrote deel van de componenten gekoppeld aan Qualcomm of Mediatek maar hier beginnen we op een Unisoc, alleen de GPU is een kennis-standby (Mali G52). [b][b] De Teclast T40 Plus is royaal in RAM met zijn 8Gb en 128Gb opslag, de Chuwi Hipad Plus had slechts 4Gb RAM en dezelfde opslagcapaciteit van 128Gb. Voor de batterij is het de Chuwi die het duel wint met 7000 mAh tegen 6600 op deze Teclast. [b][b] Hier zijn de gedetailleerde technische kenmerken: [b][b]

CPU / GPU Prestatie

[b][b]Zoals ik in de vorige paragraaf al schreef, gebruikt deze tablet geen CPU van Mediatek of Qualcomm. De Teclast T40 Plus is gebaseerd op een Unisoc T618 CPU die qua prestaties op het niveau van een Qualcomm Snapdragon 439 of een Mediatek Helio G35 ligt, dus het is geen krachtige CPU, maar ik zou de prestaties in de volgende paragraaf beschrijven. [b][b] Voor het grafische gedeelte is de tablet gebaseerd op een Mali G52 GPU die in veel telefoons te vinden is, waaronder de Redmi Note 9 of de Honor 9x. Het is dus ook geen high-performance GPU. De schermgrootte mag de tablet niet te veel belemmeren, aangezien smartphones met hetzelfde type GPU meestal een vergelijkbare resolutie hebben.[b]

Benchmark Antutu/3DMark

Ik kreeg een score van 193.786 punten met Antutu, het is geen buitengewone score, de Teclast biedt prestaties die vergelijkbaar zijn met een Poco M3, een Redmi Note 9 of een Umidig Bison. Dit prestatieniveau is voldoende om een volledig bevredigende dagelijkse ervaring te bieden, maar deze tablet is niet ontworpen voor gamers met een harde kern, zelfs als hij zonder problemen de meeste eenvoudige games kan spelen. Ik merkte geen vertraging bij het basisgebruik (surfen op internet, youtube-video, ...), ik merkte alleen soms een vertraging op tussen het geluid van de klaviertoetsen en de weergave ervan. [b][b][b]
[b][b]Gaming[b]Om de prestaties in het spel te testen, download ik het mobiele PUBG-spel en evalueer ik de vloeibaarheid, het grafische niveau en de diepte van het zicht. Dit spel is vrij veeleisend en stel je in staat om de prestaties van een telefoon te schatten. De Teclast T40 Plus is geen gaming-tablet, maar je kunt er probleemloos games als PUBG Mobile mee draaien. Ik heb voor deze demo het HD-niveau gekozen en zoals je kunt zien, is de game-ervaring behoorlijk behoorlijk. Op een 10-inch scherm zijn de gebreken in de graphics veel beter zichtbaar dan op een smartphone maar de grootte van het scherm brengt een speelcomfort dat een smartphone niet kan bieden, de twee ervaringen zijn gelijk. Het mist waarschijnlijk een beetje fps en een 90Hz-scherm om de ervaring perfect soepel te laten verlopen, maar in deze prijsklasse biedt de Teclast redelijk acceptabele prestaties.[b]

Wifi-prestaties

Om te testen of een telefoon het netwerk goed kan ontvangen, meet ik in de buurt van mijn router en vervolgens op afstand (en altijd op dezelfde plaats). Dit geeft mij een gemiddelde in dBm waarbij een waarde van -90 dBm wijst op slechtere prestaties dan een waarde bij -30 dBm.[b]
[b]Wifi-signaal[b]Ik heb een signaal van -25dBm gemeten in de buurt van mijn router en een signaal van -67dBm op afstand. Dit zijn gemiddelde waarden van wat ik meestal meet, dus de gevoeligheid voor het wifi-signaal is niet buitengewoon of slecht.[b][b][b][b]Download/Upload snelheid[b]Om de snelheid in Wifi te testen, maak ik verbinding met mijn router in 2.4Ghz en 5Ghz (indien beschikbaar) en gebruik ik de applicatie Ookla om de snelheid te meten.[b][b]

GPS-prestaties

[b]Om de kwaliteit van het GPS-signaal te testen gebruik ik de Offline Maps applicatie en maak ik dezelfde treinreis in de voetgangersmodus. Waarom? In de voetgangersmodus corrigeert de GPS het signaal om aan de weg te blijven hangen niet kunstmatig, het heeft geen markeringen, zodat je de werkelijke positie kunt zien. Ik gebruik dan een applicatie om de nauwkeurigheid van het signaal te meten. De Teclast is uitgerust met een GPS-chipset die ik nog nooit eerder heb getest en door de precisietest te starten, daalde de precisie vrij snel tot 1 meter, maar helaas verslechterde dit precisieniveau snel en fluctueerde het op 5 meter niveau. Dit precisieniveau is niet erg goed en de reparatie lijkt veel tijd in beslag te nemen, dus deze tablet is niet erg goed voor GPS. [b][b][b]

4G-signaal

Deze tablet is geschikt voor een simkaart, dus ik heb hem getest als een telefoon met mijn sonde om de gevoeligheid voor het netwerk te beoordelen. Ik voerde 1259 metingen uit met de Teclast T40 Plus en kreeg een gemiddeld signaal van -102,71 dBm met -99 dbm en -120 dBm aan beide uiteinden. Tegelijkertijd kreeg ik een signaal van -93.602 dBm met de sonde, het verschil met de tablet is vrij groot. De gevoeligheid van de tablet voor het 4G-netwerk is ondermaats maar waar het met een telefoon problematisch zou zijn, denk ik dat dit probleem voor een tablet minder belangrijk is omdat het a priori niet bedoeld is om een telefoon te vervangen.[b][b][b]

Batterijduur

Oplaadtijd Ik heb de Teclast T40 Plus batterij in 262 minuten van 0 naar 100% opgeladen, dit komt overeen met een laadsnelheid van 0,37% van de batterij per minuut. Het is geen erg snelle lading, maar het is vrij lineair tot plus of min 90%. Vooral de laatste 10 procent is traag.
Autonomie Met een helderheid van 100% krijg ik een autonomie van 428 minuten en met een helderheid van 50% kreeg ik een autonomie van 1036 minuten. Met deze levensduur van de batterij kunt u de tablet bij normaal gebruik twee dagen gebruiken voordat u hem opnieuw moet opladen. De fabrikant kondigt een autonomie van 10 uur aan, maar hij geeft niet aan onder welke voorwaarden deze autonomie werd gemeten.
[b]

Foto camera test

Om de kwaliteit van foto's te testen, doe ik een technische test (resolutie, scherpte, chromatische aberratie, ...) in de studio (identieke omstandigheden) om het technische gedeelte objectief te evalueren. Vanaf de tweede helft van 2020 heb ik mijn eigen laboratorium gebouwd om volledig objectieve technische metingen te doen. Ik maak dan foto's in reële omstandigheden om te zien hoe de camera presteert. Ik beoordeel deze foto's dan volgens mijn criteria, maar ik publiceer de foto's zodat je het resultaat kunt beoordelen volgens je criteria.[b]

Fotokwaliteit

Foto test / studio[b]Instaptablets zoals deze kunnen niet concurreren met hun smartphone-tegenhangers. De fotokwaliteit van de beste smartphones onder de 200 dollar is beduidend beter dan een tablet kan produceren. Dit is voor mij niet bepalend omdat de tablet waarschijnlijk niet het ideale hulpmiddel is om foto's te maken. Ik begrijp ook niet degenen die op vakantie met een tablet lopen om overal foto's te maken. Een telefoon neemt veel minder ruimte in beslag en de kwaliteit is veel beter. [b][b]
Voor deze eerste test in de studio ben ik positief verrast, want zelfs als de foto niet van buitengewone kwaliteit is, vind ik dat de tablet een goed compromis heeft gevonden voor belichting waarbij veel telefoons te donkere foto's produceren. De scherpte ter hoogte van de politieauto en de rubix-kubus is redelijk goed, maar degradeert vrij snel, de periferie passeert vrij snel in een wazige zone en het verlies van details is zichtbaar. [b][b]
Op deze foto kunnen we het verlies aan detail nog beter zien. In het midden is het Canadese bankbiljet scherper dan het Hongaarse bankbiljet rechtsonder. De gelaatstrekken op het Hongaarse bankbiljet zijn volledig gladgestreken en de tekst versmelt tot een pixelbrij. De kleuren zijn niet al te slecht, maar ik zou een aparte meting doen voor de kleuren.[b][b]Foto test / zon[b]
Als ik mijn gebruikelijke beoordelingscriteria voor foto's neem en deze op deze foto toepas, kom ik helaas snel tot de conclusie dat de Teclast T40 Plus geen goede foto's produceert. De foto's zijn onderbelicht, het dynamisch bereik is niet heel breed, de scherpte is niet uitzonderlijk en de colorimetrie is te warm. Tablets zijn over het algemeen niet erg goed voor fotografie, dus de Teclast zal niet opvallen voor het fotogedeelte. Ik merkte ook focusproblemen voor scènes zonder problemen, ik eindigde met volledig wazige foto's (zonder te bewegen). [b][b]

Videokwaliteit

Stabilisatie[b]De Teclast T40 Plus heeft geen videostabilisatie.[b]Video normale condities De kwaliteit van de foto's gemaakt door de Teclast is niet erg goed en hetzelfde geldt voor de video's, ik zou zelfs zeggen dat het nog erger is. Video's zijn onderbelicht, de focus is niet erg snel, de scherpte is slecht en het dynamisch bereik is te smal. Voor deze video had ik de zon in mijn rug en het licht was zichtbaar op de stenen. Zonlicht is nauwelijks zichtbaar. De Teclast is dus niet de tablet om te kopen als je foto's of video's wilt maken.[b]

Audiokwaliteit

Luidsprekers De Teclast T40 Plus is uitgerust met 4 luidsprekers die op de brede rand van de tablet zijn geplaatst, zodat u niet één van de luidsprekers verstopt met uw handen als u de tablet in liggende modus gebruikt. De Teclast produceert een zeer diep geluid in de hoge tonen dat een beetje diepte in de bas mist. Ik heb met mijn geluidsniveaumeter een geluidsniveau gemeten van regelmatig 90db. [b][b] Koptelefoon (jack) Het geluid met de koptelefoon biedt een dieper basgeluid en een minder uitgesproken hoge toon, het is in feite het tegenovergestelde van wat Ik hoor met de luidsprekers. Het geluid met koptelefoon is van behoorlijke kwaliteit, ik heb de frequentiedekking vergeleken met een Poco X3 en ik zie dat de tablet basgeluiden natuurgetrouwer weergeeft en hoge tonen minder natuurgetrouw. De verschillen zijn niet heel groot dus waarschijnlijk niet merkbaar voor gewone mensen.
Het geluid geproduceerd met een koptelefoon is krachtiger en vervormt niet te veel, ik heb geen grote geluidsvervorming gemeten of in ieder geval niets dat een ongeïnformeerd oor kan storen.[b]

Schermkwaliteit

Om het scherm te testen, gebruik ik een colorimetrische sonde die de kleurnauwkeurigheid van een scherm meet, en andere parameters om te kijken of een scherm in staat is om een afbeelding correct weer te geven. Ik test ook het helderheidsniveau om te bepalen of het scherm in staat zal zijn om een beeld in vol zonlicht weer te geven. [b]Colorimetrie[b]
De Teclast T40 Plus biedt verschillende opties voor het display en de standaard gekozen optie resulteert in een dE van 4,54, dit is een beetje te veel en ik vond de kleuren iets te cool. Ik heb verschillende modi getest en de modus die de beste colorimetrie biedt, is de modus "automatisch contrast" met de keuze voor een warmere kleurtemperatuur. Ik behaal dus een dE 2.12, dat is een uitstekende score.[b][b]Top 10 - rangschikking van de beste schermen op basis van colorimetrie
1. Xiaomi Mi 10 Lite 5g dE = 0.73
2. Xiaomi Mi 10t Pro dE = 0.83
3. Google Pixel 5 dE = 1.11
4. Realme Gt dE = 1.17
5. Xiaomi Mi 11 Lite dE = 1.19
6. Xiaomi Redmi Note 8 dE = 1.2
7. Xiaomi Redmi Note 10 dE = 1.23
8. Xiaomi Redmi Note 10 Pro dE = 1.31
9. Samsung Galaxy S20 dE = 1.4
10. Poco M3 dE = 1.4

Aantal smartphones in de ranglijst:54
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/54

Let op: het colorimetrische verschil wordt gemeten in dE. Na drie uur zal het menselijk oog een colorimetrisch verschil waarnemen, dus de dE moet het laagst zijn. De tests zijn allemaal uitgevoerd met een colorimetrische sonde.
[b]Helderheid / Contrast[b]Ik heb een helderheid van 468 cd / m² gemeten met de helderheid op 100% en de sensor overspoeld met licht. Ik heb geen opties gezien om de helderheid boven dit aantal te verhogen. Met 468 cd / m² zou je de tablet vrijwel overal moeten kunnen gebruiken, behalve misschien onder een zeer felle zon. [b][b] Ik heb een contrastverhouding van 1149:1 gemeten, dit is een redelijk normale waarde voor dit type scherm. Ik kreeg een gamma van 2,12 door de grijsschalen te meten, dat is ook een goede score.[b]

Besturingssysteem

[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Test / beoordeling conclusie

[b]De Teclast T40 Plus is de tweede instaptablet die ik heb getest, dus ik zal hem vergelijken met de Chuwi Hipad Plus, de andere instaptablet die ik heb getest. De Teclast heeft niet alles ingezet op zijn uiterlijk, het heeft een meer voorkomend uiterlijk dan de tablet van Chuwi, maar dat betekent niet dat het afwerkingsniveau slecht is, het is eerder de Chuwi die een hoger afwerkingsniveau had dan wat is gevonden in deze prijsklasse. [b][b] Wat de prestaties betreft, doet de Teclast het iets beter dan de Chuwi, maar de twee tablets bieden prestaties die vergelijkbaar zijn met een instaptelefoon. Media kan je makkelijk consumeren (internet, sociale netwerken, video's, ...) maar als je wil spelen, zal je concessies moeten doen op grafisch vlak. Noch de Teclast, noch de Chuwi zijn bedoeld voor een gamerpubliek. Als je geen bronnen-hongerige games speelt, zullen beide tablets je een goede ervaring bieden. [b][b] De Teclast biedt betere connectiviteit dan de Chuwi omdat hij kan worden gebruikt op het 4G-netwerk, hij is GPS-compatibel en heeft een goede wifi-gevoeligheid. De 4G-gevoeligheid van de Teclast is niet buitengewoon maar voldoende voor mobiel gebruik waar je geen wifi hebt. [b][b] De levensduur van de batterij is iets beter op de Chuwi omdat de capaciteit gewoon groter is, de energie-efficiëntie van de Teclast gemiddeld is en hierdoor kun je het twee dagen volhouden bij normaal gebruik. [b][b] Voor het fotogedeelte is het een zeer duidelijke teleurstelling, de foto's zijn eerlijk gezegd niet erg goed, dat was ook het geval voor de Chuwi. Tablets zijn niet de maatstaf voor fotokwaliteit, telefoons doen het meestal beter. [b][b] Aan de geluidskant produceren de twee tablets correct geluid, de Teclast duwt de hoge tonen een beetje te veel op zijn externe luidsprekers, maar met een koptelefoon is het probleem niet aanwezig. [b][b] Het scherm van de Teclast biedt een veel betere colorimetrie dan dat van de Chuwi, de Teclast biedt ook meer helderheid en een vrij gelijkaardig contrast. [b][b] In deze prijsklasse biedt de Teclast een interessante prijs/kwaliteit verhouding voor wie vooral niet-gretige media wil consumeren (muziek, video, sociale netwerken, ...) De tablet is licht, heeft een goed afwerkingsniveau, is snel en heeft een kwaliteitsscherm.[b]Sterktes[b]- connectiviteit: wifi, 4G, bluetooth en GPS [b] - schermkwaliteit (goede colorimetrie) [b] - goed afwerkingsniveau [b] - geluidskwaliteit met koptelefoon[b][b]Zwaktes[b]- foto- / videokwaliteit [b] - prestatie te laag voor veeleisende games [b] - geluid uit externe luidsprekers te hoog [b][b][b]

laurent willen Laurent Willen
In plaats van naar onzin op tv of YouTube te kijken, besteed ik mijn tijd 's avonds aan het testen van producten en het delen van mijn passie voor technologie, reizen en fotografie.

Ik run deze site onder mijn eigen naam en volledig onafhankelijk, niemand betaalt me om dit te doen.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de digitale wereld, ik heb veel high traffic websites beheerd en ontwikkeld voor bedrijven in België zoals Mobistar, Microsoft, Immoweb, BrusselsAirlines, Proximus, Orange,...

Opmerkingen

Discussieer mee / Stel je vragen

Je reactie wordt na validatie gepubliceerd. Ik reageer in mijn vrije tijd op meer dan 1500 reacties per jaar, dus ik kan niet altijd even snel reageren. Je e-mailadres is niet publiekelijk zichtbaar en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.









Ontvang een e-mail wanneer er een reactie is gepubliceerd