Tests en beoordelingen
Blink XT2 Test, review en prijs
Grote merken zoals Google of Xiaomi hebben allemaal hun eigen merk bewakingscamera's gelanceerd, Amazon doet nu hetzelfde met Blink en biedt gratis cloud en een 2-jarige autonomie.
Tests en beoordelingen
Huawei Watch GT Active test / review / prijs
De Huawei Watch GT active is een smart watch voor een actief publiek dat lichaamsactiviteit of sportprestaties wil meten. Ik wandel veel en rijd soms met mijn fiets, waardoor ik smart watch in goede omstandigheden heb kunnen testen.
Tests en beoordelingen
Honor 9x test / review
Ik testte de Honor 8x eind 2018 en ik was een beetje teleurgesteld. De Honor 9x heeft wat serieuze concurrentie van Xiaomi, zal dit nieuwe model de uitdaging aankunnen?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi Laser TV 150 test / review
Deze laatste jaren waren laserprojectoren te duur en het is opnieuw Xiaomi die de prijzen breekt met een zeer interessante machine, maar die niet aangepast zal worden aan alle soorten van gebruik.
Tests en beoordelingen
Nebula Cosmos Max test, review en prijs
Een 4k projector onder de 1000€? Het is een primeur, ik moest het testen. Zal het vergelijken met de andere projectoren die ik heb getest?
Tests en beoordelingen
Samsung Galaxy A70 test / review / beoordeling
De Samsung Galaxy A70 is een van de top telefoons in de Galaxy A range, op papier zou het een van de beste telefoons in deze prijsklasse moeten zijn, maar is het echt het geval?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi 9T Pro test / review en prijs
De Xiaomi Mi 9T Pro maakt deel uit van een nieuwe smartphone-reeks bij Xiaomi, we onderscheiden hem met zijn pop-up camera, maar ook door zijn ongelooflijke prestaties in deze prijsklasse. Met elk nieuw model probeert Xiaomi de lat hoger te leggen, wat doet de concurrentie?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi 9 Lite test, beoordeling en prijs
De Mi 8 Lite bracht een beetje high-end in het middensegment, de Mi 9 Lite versterkt zijn effect nog verder met een pakket nieuwe functies maar ook een hogere prijs.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 8 Pro test / review en prijs
Xiaomi heeft een agressief prijsbeleid en bewijst dit eens te meer met deze zeer goed uitgeruste smartphone tegen een prijs die onder de concurrentie ligt.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 8 test, review en prijs
Na het succes van de Redmi Note 7 is Xiaomi terug met zijn achtste Redmi model, dat zal proberen de lat nog hoger te leggen. Zal deze Redmi Note 8 ook de concurrentie vervlakken?
Tests en beoordelingen
Huawei Y6 2019 test, beoordeling en prijs
Het instapniveau van Huawei begint met de Huawei Y6 2019 die voor ongeveer 100 € te vinden is. Deze telefoon biedt de basis van een smartphone door alleen het essentiële te bewaren. Is het de moeite waard? Laten we eens kijken.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi A3 test, review en prijs
De Xiaomi Mi A3 is een iets ongebruikelijke telefoon in de Xiaomi serie met zijn Amoled display en Sony sensor, maar zal hij het beter kunnen doen dan de anderen in deze prijsklasse?
Tests en beoordelingen
Samsung Galaxy S10 + : objectieve test, review en prijs
De Samsung Galaxy S10 heeft het allemaal, er ontbreekt niets (behalve jij misschien). Op dit prijsniveau verwachten we het beste, maar hoe verschillend is het van de concurrentie?
Tests en beoordelingen
Micro Drone 4 (goedkope drone) - test, reviews en prijzen
Een goedkope drone met een 1080 camera op minder dan 200€? Dit is wat Micro Drone 4.0 biedt. Bekijk mijn test om te zien wat het waard is.
Tests en beoordelingen
XGIMI Mogo Pro: test, reviews en prijs
De Mogo Pro is mijn tweede projector van XGIMI, het is een van de eerste draagbare projectoren in 1080, zal het erin slagen om zich als referentie op de markt te vestigen?
Tests en beoordelingen
Meizu Note 9 test review en prijs
De Meizu Note 9 biedt een sterke cocktail in het middensegment. Zal de voorgestelde kracht voldoende zijn om de Redmi Note 7 te onttronen?
Tests en beoordelingen
Umidigi S3 Pro: test, review en prijs
De Umidigi S3 Pro is een telefoon die de functies van een telefoon van 400€ voor een veel lagere prijs heeft, maar biedt het echt een alternatief voor de high-end?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 7 test, review, beoordeling
Xiaomi is terug op de Europese markt met een sterke en goed uitgeruste Redmi Note 7 die de concurrentie zal proberen te verpletteren. Zal hij slagen? Lees de test.
Tests en beoordelingen
Umidigi F1 test, beoordeling, prijs
Minder dan een maand geleden had ik nog nooit van UMIDIGI gehoord , maar de F1 heeft zoveel te bieden voor een mid range smartphone dat ik besloten heb om het een poging te wagen. Moet je het ook kopen? Laten we er achter komen!
Tests en beoordelingen
Test, review en vergelijking van GPS trackers Invoxia en Hangang TK901
Met een GPS tracker kun je je voertuigen of mensen op een kaart volgen zoals in de films, maar wat is dit type object echt de moeite waard?