Sonic Soak test en review
Sonic Soak is een klein apparaat ontworpen om dankzij ultrasounds ongeveer alles wat je wilt schoonmaken. Werkt het zoals beloofd ? Lees mijn test verder.
Xiaomi Mi 8 Lite test en beoordeling
Halverwege de top van het assortiment en rond de 200€ wil de Mi8 de kaarten herverdelen, maar zal het lukken? Lees mijn test.
Honor 8X test, avis et prix
Honor a réussi à se faire une place en Europe avec ses appareils qui ont déjà fait de nombreux heureux. Qu'en est-il avec le Honor 8X? Le X fera-t-il la différence?
 
Xiaomi Redmi Note 5 test & review
Voor minder dan 200€ is de nieuwe Xiaomi Redmi Note 5 een killer telefoon die elke telefoon in dezelfde prijsklasse verslaat. Bekijk dit eens!
Leeco Coolpad Cool1 test / review
Een complete Chinese smartphone voor minder dan 100€? En hij maakt ook koffie? Nee, maar het is waarschijnlijk een van de beste smartphones in deze prijsklasse.
Test, review en vergelijking van GPS trackers/tracers (Invoxia vs Hangang TK901)
Met een GPS tracker kun je je voertuigen of mensen op een kaart volgen zoals in de films, maar wat is dit type object echt de moeite waard?
 
Xgimi H1 – Test / review naar 1 jaar intensief gebruik
Geïnteresseerd in XGIMI H1? Ik kocht het in 2016 en hier is mijn test na meer dan 100 uren.
Samsung Gear 360 test / review
360 camera's zijn de nieuwe hype en ik ben met de Samsung Gear 360 mijn reis naar de 360 wereld begonnen. Was dat de moeite waard?