Pagination:
Tests en beoordelingen
Samsung Galaxy S20 test / review
Ik test niet vaak de premium segment, maar ik maak soms een paar uitzonderingen om een idee te krijgen van wat er in dit segment aan de hand is. Deze keer is mijn slachtoffer de S20.
Tests en beoordelingen
Ulefone Armor 7 en 7E test / review
De Ulefone Armor is een stevige smartphone, hij is ontworpen om schokken en water te weerstaan, maar hij biedt interessante functies voor normaal gebruik.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 9 test / review
De Redmi 2020 collectie is gearriveerd. De Redmi is gegroeid en heeft aan gewicht gewonnen om een groter scherm en een betere batterij te bieden. Zal het genoeg zijn om de groeiende concurrentie het hoofd te bieden?
Projectoren
Gazer projector test - beoordeling
Na 3 succesvolle pogingen kocht ik mijn vierde projector op Indiegogo. Gazer is een kleine projector met een goede helderheid en een nieuwe bolvorm. Zal het het succes van Xgimi volgen?
Tests en beoordelingen
Poco F2 review - test - beoordeling
Ik ben niet gewend om telefoons in deze prijsklasse te testen, maar op papier kan de Poco F2 Pro een Samsung Galaxy S20 aan zonder te blozen. Hoe zit het in werkelijkheid?
Smartwatch
Amazfit GTS test - review - beoordeling
Huami is een van de grootste fabrikanten van smartwatches, ik heb de Amazfit GTS getest, die veel mogelijkheden biedt voor sportliefhebbers zonder het spaarvarken te hoeven breken.
Smartwatch
Umidigi uWatch GT test, review en prijs
Na smartphones lanceert Umidigi eeb smartwatch met deze eerste uWatch GT. De twee belangrijkste argumenten zijn de batterij en de prijs, zal dat genoeg zijn?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 9S test / review / prijs
Ondanks de groeiende concurrentie blijft Xiaomi een helse koers varen door altijd een onovertroffen prijs/kwaliteitsverhouding te bieden en deze nieuwe Redmi Note 9s zal ongetwijfeld een kaskraker worden.
Tests en beoordelingen
Realme 6 test, review en prijs
De Realme 6 komt op de markt net voor de volgende blockbuster van Xiaomi (Redmi Note 9), het positioneert zich als een directe concurrent met dezelfde argumenten. Zal de jonge fabrikant Realme de vergelijking houden?
Tests en beoordelingen
Motorola G8 Power test / review en prijs
De Motorola G8 Power zit tussen de Redmi Note 8 en de Redmi Note 8 Pro en heeft sterke concurrenten. Zal het opvallen? Laten we dit van dichter bekijken.
Tests en beoordelingen
Umidigi F2 test / review / prijs
Ik heb de Umidigi F1 een jaar geleden getest en hoewel het toestel veelbelovend was, was het nog niet volledig ontwikkeld. Zal de Umidig F2 dit rechtzetten?
Tests en beoordelingen
Blink XT2 Test, review en prijs
Grote merken zoals Google of Xiaomi hebben allemaal hun eigen merk bewakingscamera's gelanceerd, Amazon doet nu hetzelfde met Blink en biedt gratis cloud en een 2-jarige autonomie.
Tests en beoordelingen
Huawei Watch GT Active test / review / prijs
De Huawei Watch GT active is een smart watch voor een actief publiek dat lichaamsactiviteit of sportprestaties wil meten. Ik wandel veel en rijd soms met mijn fiets, waardoor ik smart watch in goede omstandigheden heb kunnen testen.
Tests en beoordelingen
Honor 9x test / review
Ik testte de Honor 8x eind 2018 en ik was een beetje teleurgesteld. De Honor 9x heeft wat serieuze concurrentie van Xiaomi, zal dit nieuwe model de uitdaging aankunnen?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi Laser TV 150 test / review
Deze laatste jaren waren laserprojectoren te duur en het is opnieuw Xiaomi die de prijzen breekt met een zeer interessante machine, maar die niet aangepast zal worden aan alle soorten van gebruik.
Tests en beoordelingen
Nebula Cosmos Max test, review en prijs
Een 4k projector onder de 1000€? Het is een primeur, ik moest het testen. Zal het vergelijken met de andere projectoren die ik heb getest?
Tests en beoordelingen
Samsung Galaxy A70 test / review / beoordeling
De Samsung Galaxy A70 is een van de top telefoons in de Galaxy A range, op papier zou het een van de beste telefoons in deze prijsklasse moeten zijn, maar is het echt het geval?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi 9T Pro test / review en prijs
De Xiaomi Mi 9T Pro maakt deel uit van een nieuwe smartphone-reeks bij Xiaomi, we onderscheiden hem met zijn pop-up camera, maar ook door zijn ongelooflijke prestaties in deze prijsklasse. Met elk nieuw model probeert Xiaomi de lat hoger te leggen, wat doet de concurrentie?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi 9 Lite test, beoordeling en prijs
De Mi 8 Lite bracht een beetje high-end in het middensegment, de Mi 9 Lite versterkt zijn effect nog verder met een pakket nieuwe functies maar ook een hogere prijs.
Kortingscode - Discount
Gearbest promo/kortingscode en discount
Voordat je je volgende Xiaomi of OnePlus (of iets anders) koopt, bekijk mijn kortingscode pagina om tegen de beste prijs te kopen. Geen oplichting, de promo codes zijn officieel en bieden altijd zeer goede kortingen.
Shopping ervaring
Gearbest review beoordeling
Ik heb veel producten gekocht op Gearbest en ik deel mijn goede en slechte ervaringen om je te helpen kiezen.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 8 Pro test / review en prijs
Xiaomi heeft een agressief prijsbeleid en bewijst dit eens te meer met deze zeer goed uitgeruste smartphone tegen een prijs die onder de concurrentie ligt.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 8 test, review en prijs
Na het succes van de Redmi Note 7 is Xiaomi terug met zijn achtste Redmi model, dat zal proberen de lat nog hoger te leggen. Zal deze Redmi Note 8 ook de concurrentie vervlakken?
Tests en beoordelingen
Huawei Y6 2019 test, beoordeling en prijs
Het instapniveau van Huawei begint met de Huawei Y6 2019 die voor ongeveer 100 € te vinden is. Deze telefoon biedt de basis van een smartphone door alleen het essentiële te bewaren. Is het de moeite waard? Laten we eens kijken.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi A3 test, review en prijs
De Xiaomi Mi A3 is een iets ongebruikelijke telefoon in de Xiaomi serie met zijn Amoled display en Sony sensor, maar zal hij het beter kunnen doen dan de anderen in deze prijsklasse?