Op deze pagina:
Prijs Xiaomi Mi Smart Compact Projector
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Vragen

Abonneren
Abonneer je op mijn YouTube kanaal om updates te ontvangen
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review

Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review

Categorie: Projectoren

Xiaomi is een zeer actief merk op veel gebieden en bijna elke keer slagen ze erin om hun producten op te dringen door het beste aan te bieden voor een lagere prijs dan de concurrentie. Ze hebben hun smartphones met deze strategie opgelegd en ze proberen dezelfde strategie ook toe te passen voor de projectoren. Deze Xiaomi Mi Smart Compact Projector is de derde Xiaomi-projector die ik heb getest en hoewel ik de reis ondersteboven deed beginnend met de top van het assortiment, heb ik geen schokken gehad tijdens het testen van deze projector binnen € 500. [b][b] De Xiaomi Mi Smart Compact Projector is bekend onder verschillende namen zoals de Mi Youth of de MJJGTYDS02FM. Xiaomi is nooit erg gemakkelijk in de omgang geweest, omdat alle modellen soms verschillende namen hebben. Weet gewoon dat ik de Mi Smart Compact Projector in zijn algemene versie heb getest, dus het ondersteunt de Play Store en is beschikbaar in de meeste talen. Er is waarschijnlijk een Chinese versie (vaak goedkoper) die geen toegang heeft tot de Play Store en alleen beschikbaar is in het Engels en Chinees, dus controleer dit voordat je koopt. [b][b] Deze projector is begin 2020 uitgebracht en ik test hem medio 2021, waarom? Ik was van plan het te testen toen het werd uitgebracht, maar ik ontdekte dat de prijs te hoog was, dus ik wachtte en ik kon het eindelijk kopen voor iets meer dan 300 € en voor die prijs denk ik niet dat ik beter kon vinden .[b][b][b] Website waar ik de Xiaomi Mi Smart Compact Projector gekocht heb: https://shrsl.com/33g04[b]
Waarin verschillen mijn tests van andere op het web?

- Ik koop de toestellen meestal met mijn eigen geld, de prijs is dus net even belangrijk als voor je!
- Ik bewaar de toestellen minstens enkele weken (soms meer) om te zien wat ze waard zijn in reële omstandigheden.
- Ik beantwoord (indien mogelijk) je vragen om je te helpen beslissen voordat je de toestellen koopt.
- niemand betaalt me om deze reviews te doen, ik ben dus volledig neutraal en onafhankelijk.
- Mijn pagina's zijn niet gevuld met advertenties.


Blitzwolf BW-VP13 : test / review
XGIMI Mogo Pro: test, reviews en prijs
Xgimi Horizon: test / review
Xiaomi Wanbo X1 : test / review
Blitzwolf BW VP9: test / review
Nebula Cosmos Max 4k test, review en prijs
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Gazer projector test - beoordeling
Xiaomi Mi Laser TV 150 test / review

Prijs Xiaomi Mi Smart Compact Projector

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Xiaomi Mi Smart Compact Projector van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.[b]
Xiaomi Mi Smart Compact Projector 1080P Full HD WiFi 200" Display Mini Portable...
2021-10-21 06:21
490 EUR
Xiaomi Mi Smart Compact Projector 1080P Full HD Resolution, Portable Home Theater Projector, Average...
2021-10-21 12:04
500 USD
Xiaomi Mi Smart Compact Projector Full-HD Beamer Mediaplayer WLAN HDMI Bluetooth...
2021-10-21 06:14
450 EUR
Xiaomi Mi Smart Compact Projector, proyector LED portátil para Cine en casa, 1080P Full HD, Mando d...
2021-10-21 11:38
476 EUR
Xiaomi X-SJL4014GL Mi Smart Compact Proyector...
2021-10-21 11:38
490 EUR
Xiaomi Mi Smart Compact Projector Mini Beamer mit Google Android TV 9.0 und Google Assistent (Full H...
2021-10-21 11:40
500 EUR
[b]
helpBovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

28-07-2021 Aankoop van de projector op Edwaybuy [b] 30-07-2021 Ontvangst van de projector, de test kan beginnen [b][b]

Waarom deze projector?

Zoals ik hierboven schreef, wilde ik deze projector al heel lang testen omdat hij alle ingrediënten voor een geslaagde cocktail bij elkaar bracht voor een lagere prijs dan andere projectoren van hetzelfde type. De Xiaomi Mi Smart Compact draait op Android TV, dus het is volledig autonoom, het projecteert 1080p, het heeft ingebouwde luidsprekers en het lage licht zal resulteren in een zeer beperkt verbruik. [b][b] Meestal test ik producten wanneer ze op de markt worden gebracht, maar deze keer is dat niet het geval, dus ik kon de meningen van andere sites zien voordat ik de mijne schreef, dus ik zal proberen wat extra informatie te geven informatie om niet alleen maar te zeggen wat andere mensen zeggen. Ik zal dit model ook proberen te vergelijken met de Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro die ik onlangs heb getest en waarvoor ik veel vragen kreeg over de verschillen met de Mi Smart Compact. [b][b][b]

Uitpakken

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze projector vrij klein, dus de doos is niet erg groot, maar is geoptimaliseerd om de ruimte te maximaliseren met de nodige accessoires. De doos bevat de projector onder en boven beschermd door een schokabsorberende laag, een tweede doos klemt de projector aan de zijkant vast en deze doos bevat de afstandsbediening (zonder batterijen) en de oplader. Een gebruikershandleiding en een garantiedocument zitten in de doos, maar ik heb dit soort documenten nog nooit hoeven lezen omdat dit type projector zo gemakkelijk te gebruiken is. [b][b] Voor degenen die geïnteresseerd zijn, heb ik enkele handleidingen gevonden via de volgende links: [b] https://fc.darty.com/notices/DOCUMENTATION/2020/11 /4779517_NOTCOMP.pdf ( Frans) [b] https://i01.appmifile.com/webfile/globalimg/Global_UG/Mi_Ecosystem/Mi_Smart_Compact_Projector/Smart-Compact_Projector.pdf (meerdere talen) [b] https fccid.io/2AO2D-M055MGN/ Gebruikershandleiding/Gebruikershandleiding-4546514 (Engels / Chinees) [b][b][b]

Eerste configuratie

De configuratie van deze projector volgt exact dezelfde principes als wat ik eerder kon testen: [b] - koppeling van de afstandsbediening met de projector [b] - verbinding met wifi [b] - download updates [b] - koppeling met uw Google-account [b][b] De configuratieprocedure is heel eenvoudig, maar was niet zonder problemen. Waarom? Ik vermoed dat deze projector een compatibiliteitsprobleem heeft met de 5Ghz-band in wifi. De projector is normaal gesproken compatibel met de 2,4 Ghz- en 5 Ghz-band, ik kon ook de frequentie kiezen bij het opstarten, maar met de 5 Ghz-band werd ik elke keer na een paar seconden losgekoppeld terwijl mijn router op 10 cm afstand van de projector was en dat het werkt zonder probleem in 5Ghz. Ik heb een 5Ghz wifi-repeater van een ander merk iets verderop, ik heb het ook getest en het was hetzelfde probleem, dus het is niet gerelateerd aan het merk van mijn router. Dus 5Ghz lijkt niet goed te werken, waarom is dit een probleem? De 5 Ghz biedt een hogere snelheid dan de 2,4 Ghz, als je in zeer hoge kwaliteit streamt, kan de 2,4 Ghz wat beperkt zijn. [b][b] Ik testte de streaming van een 4k-bestand met een hoge bitrate en het was niet verwonderlijk dat ik buffering had in 2,4 Ghz. Aan de andere kant is het streamen in 1080p of het streamen van 4k op Youtube (lagere/variabele bitrate) geen enkel probleem. [b][b] Je n'ai pas vu ce problème sur les autres sites qui ont testé ce projecteur mais je pense qu'il était important de le signaler pour ceux qui comme moi veulent faire du streaming avec un bitrate leerling. Daarnaast is er een positief punt waar ik ook op moet wijzen, de wifi-gevoeligheid van de Mi Smart Compact is erg goed omdat het me lukt om netwerken vast te leggen die ik normaal gesproken niet zie op de projectoren die ik test. In het bijzonder heb ik een router in mijn kelder die zich op ongeveer 15 meter van de projector bevindt en de router is daarom noodzakelijkerwijs ondergronds, de Mi Smart Compact slaagt erin om deze vast te leggen! [b][b][b]

Afwerking

De Xiaomi Mi Smart Compact is een projector met een strak design, hij hervat in grote lijnen het uiterlijk van de Xiaomi Mi Smart 2 Pro met een iets ander formaat. Dit formaat is een beetje speciaal omdat projectoren meestal een horizontaal formaat hebben, deze heeft een verticaal formaat en je kunt het niet horizontaal gebruiken. De projector is gemaakt van hoogwaardig plastic en het voorpaneel is bedekt met een stof die me doet denken aan een Zweeds interieurontwerp. [b][b]
Aan de voorkant vinden we de enorme optische eenheid die naar buiten is blootgesteld, er is geen flap om deze te beschermen, dus het zal nodig zijn om voorzichtig te zijn bij het hanteren ervan . Vingerafdrukken zijn meestal geen probleem voor projectie, maar ik heb het altijd vervelend gevonden om vingerafdrukken op de optische eenheid te hebben en ik denk dat ik niet de enige ben. Deze optische unit heeft geen zoom, de projectieafstand zal dus de grootte van je afbeelding bepalen, hier kom ik later op terug. [b][b]
Onderaan het frontpaneel zit een sensor waarmee de projector de scherpte van het beeld (de focus) kan verfijnen. De projector past de scherpstelling en keystone-correctie automatisch (tot op zekere hoogte) aan, deze scherpstelling werkt goed genoeg maar loopt uit de hand. Dit is waar je het verschil gaat zien tussen een site die echt de schijnwerpers test en een site die er gewoon snel mee speelt. Er is een probleem met de scherpstelling of het beeld verliest een deel van zijn scherpte zonder iets te doen. Ik kom hier later op terug omdat ik een paar ideeën heb waarmee ik zou willen experimenteren om het probleem te omzeilen. [b][b]
De zijkanten hebben een rooster waardoor de ventilatoren hun werk kunnen doen door de warmte af te voeren, ik kan me voorstellen dat dat ook geluid toelaat. [b][b]
Aan de achterzijde vinden we een minimalistische configuratie met een connector voor de voeding, een koptelefoonuitgang, een HDMI-poort en een USB2-poort. Jammer dat er geen Ethernet-poort is, het zou het probleem van wifi in 5 Ghz hebben helpen oplossen, maar het vinden van een Ethernet-poort op een instapprojector is vrij zeldzaam. [b][b] Over het algemeen vind ik dat ondanks zijn ietwat vreemde kant in verticale positie, deze projector een redelijk succesvol formaat heeft, hij neemt heel weinig ruimte in beslag, je zou hem bijna tussen twee stapels boeken of dvd's kunnen opbergen . Het design is strak, het afwerkingsniveau is uitstekend, het product straalt kwaliteit uit. [b][b][b]

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m x 2,9m (hoogte 2,2m). De projectiewand is een normale wand waarop ik zonder enige behandeling witte verf heb aangebracht. De wanden aan de zijkant zijn donkerder (donkergrijs en rood) om het contrast met de witte muur te accentueren en te voorkomen dat er te veel licht weerkaatst wordt. Ik heb de mogelijkheid om een projector achterin de kamer te plaatsen op een afstand van ongeveer 4m van het scherm. Ik heb ook de mogelijkheid om een short-throw projector aan de voet van de muur te plaatsen. Ik heb geen speciale installatie voor geluid, ik gebruik gewoon een geluidsbalk van Xiaomi.

Batterijduur

Ondanks zijn compacte formaat is deze projector geen draagbare projector, hij heeft geen batterij. De helderheid is ook te laag om buitengebruik te overwegen, behalve 's nachts natuurlijk.[b]

Stroomverbruik

Xiaomi geeft in de specificaties aan dat de projector tot 65W verbruikt, het is heel weinig en in werkelijkheid is het zelfs nog beter. Ik heb het verbruik bij het stopcontact gemeten tijdens het afspelen van een video op YouTube en ik heb een maximaal verbruik van 50W verkregen, het is absoluut ongelooflijk. Het is de minst gulzige projector die ik heb kunnen testen. Met een projector van dit type krijg je een beeld dat 3 tot 4 keer groter is dan een grote tv maar met een verbruik dat 3 tot 4 keer minder is! [b][b] De projector is niet erg helder, daarom is het verbruik zo laag, maar in een donkere kamer is deze helderheid meer dan genoeg om een uitstekende ervaring te bieden. [b][b][b]

Werkingsgeluid

De Xiaomi Mi Smart Projector is niet de stilste projector die ik heb getest, maar ik kan niet zeggen dat hij luid is. Met een meting naast de projector haal ik 45 tot 50 dB. Als de projector geen geluid maakt, hoor je het een beetje, maar als je het aan het plafond of weg van je oren bevestigt, hoor je het misschien helemaal niet. [b][b] Als ik het volume op 50% zet, krijg ik een geluidsniveau van rond de 80 dB, wat echt niet slecht is voor een projector van deze grootte en bij 50% zie ik geen grote problemen met de geluidskwaliteit. [b][b] Met het volume op 75% krijg ik meer dan 90 dB en hier aan de andere kant begin ik de effecten van verzadiging te horen, maar op dit volume daar in een kleine kamer, het geluid is al te krachtig, ik vond het ook moeilijk om zo dicht bij de projector te blijven. Ik heb een 100% test gedaan, maar daar was het volume ondraaglijk voor mijn oren, ik heb kort meer dan 100 dB gemeten. [b][b][b]

Connectiviteit

De Xiaomi Mi Smart Compact Projector heeft de volgende aansluitmogelijkheden: wifi in 2.4Ghz/5Ghz, Bluetooth.[b]

Beeldkwaliteit

Ik zal deze paragraaf bijwerken naarmate ik door mijn test vorder. Dus ik zal beginnen met een beetje eetlust met de volgende video: Je kunt het vergelijken met de originele video hier: https://youtu.be/1La4QzGeaaQ [b][b] De beeldkwaliteit van de Mi Smart Compact is echt goed. De scherpte is goed, de helderheid is goed, de beeldgladheid is goed en de kleuren lijken trouw aan de originele video. Voor deze video heb ik de basisinstellingen van de projector niet veranderd, ik zal later andere tests doen. [b][b] Update [b] Ik heb alle beeldmodi getest en met een dE van 4.63 heb ik bijna perfecte colorimetrie. Ik heb hieronder 4 zeer verschillende genrevideo's opgenomen om de beeldkwaliteit in verschillende situaties te laten zien. Ik filmde in de projectie-as, dus er is een halo van licht in het midden. Deze kleine projector kan een uitstekend beeld produceren. De kleuren zijn correct (je moet het vergelijken met de originele video en de scherpte is goed. Je projecteert gemakkelijk een beeld van 2 meter doorsnee zonder groot kwaliteitsverlies. [b][b] Bewegingscompensatie [b] Deze projector heeft geen bewegingscompensatiemechanisme, maar tenzij ik heel voorzichtig was, had ik niet echt problemen. test video om de beweging van een zwart blok te analyseren op een witte achtergrond, ik kan zien dat het witte blok een beetje scheurt tijdens de bewegingen maar dat is het geval voor alle projectoren van dit type. [b]Colorimetrie[b]Ik heb alle beschikbare modi in de projector getest en ik heb ook geprobeerd de colorimetrie handmatig te verbeteren, maar ik brak mijn hoofd voor niets omdat de standaard colorimetrie de beste is en bovendien een zeer goed niveau is. [b][b]
[b][b]
Ik krijg een dE van 4.63 in de standaardmodus met een blanco op 6850K en buiten het rood dat is bij een dE van 7,7 variëren de andere kleuren tussen 3 en 4, dus vrij homogeen. Dit zijn de dE's voor de andere modi: [b] - Filmmodus dE 5.78 met een warmer beeld [b] - Monitormodus met een dE 5.91 en een beeld dat redelijk dicht bij het standaardbeeld ligt [b] - Voetbalmodus met een dE 7.38 en versterking op groen maar een bijna perfect wit [b] - Spelmodus met een dE 6.18 en versterking op blauw en groen [b] - Levendige modus met een dE 5.13 en een zeer warm beeld (hoger aandeel rood) [b][b] Ter herinnering, de dE zou idealiter lager moeten zijn dan 3 voor een perfecte colorimetrie. Ik weet zeker dat het met een beetje tijd en geduld waarschijnlijk mogelijk is om de dE wat verder te verlagen, maar de projector laat niet toe dat rood, groen en blauw apart worden aangepast. Dit maakt de kalibratie een beetje ingewikkelder.[b]Helderheid[b]Deze projector heeft een theoretische helderheid van 500 ANSI lumen, dit geeft aan dat deze projector niet bij fel licht gebruikt kan worden omdat de helderheid te laag is. Ik heb hieronder een paar foto's gemaakt om je het verschil te laten zien tussen een lichte kamer en een donkere kamer. Bij daglicht is het beeld nog wel zichtbaar maar zijn de contrasten niet goed en zijn de donkere delen niet meer donker genoeg al is het beeld nog goed zichtbaar. In het donker zijn 500 ANSI-lumen meer dan genoeg om een goede thuisbioscoopervaring te bieden. [b]
[b]
[b]
[b][b]

Beeldgrootte en projectieafstand

De Mi Smart Compact heeft een throw-ratio van 1,2:1, met dit cijfer kun je de grootte van je afbeelding bepalen, afhankelijk van de afstand. Hoe de grootte van de afbeelding berekenen? Het is heel simpel, je neemt de afstand tussen je projector en je projectieoppervlak/scherm en deelt deze door 1,2 om de diagonaal van je beeld te krijgen. Hier zijn enkele voorbeelden: [b] - 1 meter afstand = 83 cm afbeelding = 32,6 inch [b] - 2 meter afstand = 166 cm afbeelding = 65,35 inch [b] - 3 meter afstand = afbeelding van 250 cm = 98,42 inches [b][b] Om de impact in termen van afbeeldingsbreedte te berekenen, moet u een eenvoudige wiskundige formule toepassen: Afbeeldingsbreedte = diagonaal in cm * sin (60) . Ik neem mijn voorbeelden uit de vorige paragraaf: [b] - afstand van 1 meter = afbeelding van 83 cm = 32,6 inch = 71 cm breed [b] - afstand van 2 meter = afbeelding van 166 cm = 65,35 inch = 143 cm breed [b] - 3 meter afstand = 250cm beeld = 98.42inch = 216cm breed [b][b] Aangezien deze projector geen zoom heeft, is deze informatie essentieel om te zien of deze projector geschikt is voor jou situatie. Deze worpverhouding is best goed omdat je achteraf niet veel hoeft te hebben om een groot beeld te krijgen, de Xiaomi Mi Smart 2 Pro doet het beter met een 1:1 verhouding waarbij je vanaf een afstand van 3 meter een diagonaal van 3 meter en dus een breedte van 2,59 meter. [b][b] Belangrijke opmerking, de onderkant van de optische eenheid komt overeen met de onderkant van het geprojecteerde beeld. U moet de projector ofwel laag genoeg installeren of aan het plafond door hem ondersteboven te draaien. De projector is voorzien van 4 ankerpunten voor plafondmontage. Van mijn kant zit hij op zijn kop boven op een plank, het voorkomt dat ik elke keer dat ik een projector test op een andere manier in mijn plafond moet boren. [b][b][b]

Audiokwaliteit

Ik heb twee royaltyvrije soundtracks gebruikt om niet te worden geblokkeerd door YouTube, deze soundtracks zijn samengesteld uit een verscheidenheid aan hoge en lage geluiden om een idee te krijgen van de geluidskwaliteit geproduceerd door de Xiaomi Mi Slim compact. Ik was zeer verrast door de goede geluidskwaliteit van deze kleine projector. Het geluid is niet krachtig genoeg om te concurreren met projectoren zoals de Xiaomi Mi Smart 2 Pro maar biedt een mooie frequentiedekking, de hoge frequenties zijn vrij fijn weergegeven, de lage frequenties zijn niet diep genoeg maar voor een projector van dit formaat is het geluid is heel aangenaam.[b]

Videospellen

Om een goede ervaring met videogames te krijgen, mag de projector geen latentie ervaren. De latentie van het beeldscherm, ook wel input lag genoemd, wordt gematerialiseerd door een vertraging tussen het startbeeld (bijvoorbeeld het beeld van je console) en het beeld dat door de projector wordt weergegeven. Dit wordt geteld in ms, maar een vertraging van 200 ms zal voelbaar zijn wanneer u speelt, u kunt een vertraging voelen tussen uw acties en het resultaat ervan. [b][b] In de standaardmodus heb ik een input lag van 136ms gemeten en in de gamemodus gaat de lag naar 100ms. Het duurt idealiter 30 ms om FPS-games te spelen, aan de andere kant voor meer statische games waarbij de reactietijd minder belangrijk is, zou je in goede omstandigheden met 100 ms moeten kunnen spelen. [b][b] Pauzeer deze video op elk moment om het verschil tussen de tablet en de projector te meten.[b]

Besturingssysteem

Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Test / beoordeling conclusie

Ik heb lang gewacht om deze projector te kopen, te lang. Ik had nog geen projector in deze prijsklasse getest, denkend dat het resultaat niet interessant genoeg zou zijn, had ik het mis. Deze Xiaomi Mi Smart Compact is misschien wel de beste projector in deze prijsklasse. Het produceert een uitstekende beeldkwaliteit die kan concurreren met duurdere projectoren, de scherpte is goed, de kleuren zijn goed zonder de instellingen te hoeven manipuleren. Ik was ook verrast door het geluid, deze kleine projector heeft zeker geen erg krachtig geluid maar biedt vooral in de hoge tonen een goede weergave. [b][b] Xiaomi ontwierp een projector in een ietwat ongebruikelijk formaat, deze projector heeft een vrij verticaal formaat waar andere projectoren een meer horizontaal formaat hebben. Het ontwerp (zoals dat van de Mi Smart 2 Pro) doet me denken aan een Scandinavisch design, waardoor het gemakkelijk centraal kan staan in een woonkamer. Xiaomi hergebruikte een 0,33 DMD-chip die ook in andere projectoren wordt aangetroffen zonder dat de beeldkwaliteit buitengewoon is, maar Xiaomi is erin geslaagd deze chip te exploiteren, zodat de kwaliteit direct uit de doos goed is en geen gebruikersmanipulatie vereist. Dit compacte formaat en een helderheid van 500 lumen zorgen ook voor een lager energieverbruik, deze projector verbruikt minder dan 50W, wat minder is dan een grote lamp. [b][b] Ik heb op veel sites gelezen dat deze projector focusproblemen heeft waarbij de focus na 20-30 minuten een beetje wegvalt, dit is helaas waar maar het focusverlies niet Gelukkig is het beeld is niet helemaal wazig. Ik moet nog een paar films kijken met deze projector, maar ik heb de lasersensor voor het scherpstellen geblokkeerd met een stuk karton en ik heb het gevoel dat de scherpstelling stabiel blijft. Het nadeel van dit soort dingen is dat de projector misschien een wazig beeld krijgt, maar na het scherpstellen van de focus lijkt het stabiel te blijven. Ter bevestiging dus! [b][b] De wifi is een ander zwak punt van deze projector, ik heb geen stabiele verbinding in 5Ghz kunnen behouden, de verbinding is tot stand gebracht maar de wifi wordt elke keer verbroken. Ik heb echter een zeer duidelijke SSID tussen 2,4 GHz en 5 GHz. Ik heb deze projector nog niet lang genoeg in mijn bezit om te zien of het een item is dat is verslechterd na een update of dat dit probleem vanaf het begin aanwezig was. [b][b] Deze Xiaomi Mi Smart Compact (of Youth Edition 2) is daarom een groot succes en als je geduldig bent om de beste prijs te vinden, kun je hem misschien kopen voor ongeveer € 300 en voor voor die prijs zul je waarschijnlijk niets beters vinden![b][b]Sterktes[b]- beeldkwaliteit [b] - colorimetrie [b] - geluidskwaliteit (vooral hoge tonen) [b] - verbruik [b] - Android TV [b] - compact formaat [b][b][b]Zwaktes[b]- daglicht helderheid [b] - verlies van verbinding in 5 Ghz [b] - verlies van focus (controleer met mijn vakje) [b] - periferie minder duidelijk dan het centrum [b][b][b]
Abonneren
Abonneer je op mijn YouTube kanaal om updates te ontvangen

Opmerkingen

Discussieer mee / Stel je vragen

Je reactie wordt na validatie gepubliceerd. Ik reageer in mijn vrije tijd op meer dan 1500 reacties per jaar, dus ik kan niet altijd even snel reageren. Je e-mailadres is niet publiekelijk zichtbaar en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.









Ontvang een e-mail wanneer er een reactie is gepubliceerd