Op deze pagina:
Prijs OnePlus Nord N100
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Specificaties
CPU / GPU Prestatie
Benchmark Antutu/3DMark
Netwerkprestatie
Wifi-prestaties
GPS-prestaties
Batterijduur
Foto camera test
Hardware
Fotokwaliteit
Videokwaliteit
Audiokwaliteit
Schermkwaliteit
Biometrie
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Vragen

Vind je dit artikel interessant?
Ik heb geen reclamebudget, ik heb je hulp nodig om meer bezoekers te trekken.
Deel deze pagina
Deel mijn site
Beste nieuwprijs:
123.314 EUR
Zie het aanbod | eBay US

34 andere prijzen verkrijgbaar in andere winkels.

[TEST] OnePlus Nord N100: test / review

OnePlus Nord N100: test / review

Categorie: Smartphones

Ik heb nog nooit OnePlus-telefoons getest voordat ik deze OnePlus Nord N100 kocht, omdat OnePlus voornamelijk high-end telefoons produceert die vrij duur zijn. Met de komst van de "North" -reeks besloot OnePlus het instapniveau aan te vallen, dus ik had geen excuses meer, ik moest dit nieuwe model testen. [b][b] OnePlus is voornamelijk gepositioneerd in een premiumsegment en het afwijzen van een telefoon voor het instapniveau is een oefening die OnePlus zal dwingen om offers te brengen en tegelijkertijd een filosofie dicht bij hun andere producten te houden. Met een prijs van rond de 150 € zal de OnePlus Nord N100 het moeten opnemen tegen telefoons zoals de Redmi Note 10 of de Poco X3 die op papier de OnePlus op veel punten lijken te overtreffen. Het is dus niet vanzelfsprekend, maar aan het einde van deze test kunt u zelf beoordelen of deze telefoon voor u is gemaakt. [b][b][b][b][b]linkWebsite waar ik de OnePlus Nord N100 gekocht heb: https://s.click.aliexpress.com/e/_AFhjH4[b]

Structure van mijn test

Ik test de telefoons volgens een vooraf vastgestelde structuur (zie hieronder) om je zoveel mogelijk informatie te geven. Helaas duurt dit lang. Sommige tests, zoals de netwerkprestatietests, duren enkele dagen en voor fototests moet ik soms wachten tot het weer geschikt is om in goede omstandigheden foto's te nemen. Ik ben daarom verplicht om de testen stap voor stap te publiceren, dus ik nodig je uit om terug te komen als de test niet compleet is op het moment van je bezoek.[b]
Waarin verschillen mijn tests van andere op het web?

- Ik koop de toestellen meestal met mijn eigen geld, de prijs is dus net even belangrijk als voor je!
- Ik bewaar de toestellen minstens enkele weken (soms meer) om te zien wat ze waard zijn in reële omstandigheden.
- Ik beantwoord (indien mogelijk) je vragen om je te helpen beslissen voordat je de toestellen koopt.
- niemand betaalt me om deze reviews te doen, ik ben dus volledig neutraal en onafhankelijk.
- Mijn pagina's zijn niet gevuld met advertenties.


Xiaomi Redmi Note 9 test / review
Xiaomi Mi 10T Pro : test / review
Xiaomi Redmi Note 9T : test / review
Xiaomi Redmi Note 9S test / review / prijs
Samsung Galaxy A52: test / review
Xiaomi Mi 11 Lite test / review
Poco X3 Pro: test / review
OnePlus Nord N100: test / review
Poco F3 Test / Review
Xiaomi Mi Note 10 Lite test / review

Prijs OnePlus Nord N100

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het OnePlus Nord N100 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.[b]
OnePlus Nord N100 (T-Mobile) - 64GB - Black - Brand New (Sealed)...
2021-05-08 14:00
150 USD
OnePlus Nord N100 LTE 4GB RAM 64GB Dual Midnight Frost...
2021-05-09 12:10
129 EUR
OnePlus Nord N100 64GB 4GB RAM Dual sim GSM Factory Unlocked Global Version NEW...
2021-05-09 13:00
160 USD
OnePlus Nord N100 Global Version Smartphone Snapdragon 460 90Hz 6.52inches Screen 13MP Triple 5000mA...
2021-05-08 14:30
160 USD
Oneplus OnePlus Nord N100 4+64GB 6,52" Midnight Frost DS ITA Smartphone...
2021-05-08 20:15
134 EUR
OnePlus Nord N100 Midnight Frost 6.25" 64GB 4GB Unlocked & SIM Free...
2021-05-08 20:30
134 EUR
[b]
helpBovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

1 april 2021: Bestelling van de OnePlus Nord N100 op AliExpress [b] 6 april 2021: Ik heb de OnePlus ontvangen, de levering was snel, ik kan de test starten[b]

Waarom deze telefoon?

De prijs is een essentieel keuzecriterium in de telefoons die ik test, de gebruikelijke prijs van OnePlus ligt ver boven de telefoons die ik normaal koop, maar met zijn 128 € werd deze OnePlus N100 bijna automatisch een doelwit voor een test. De prijs is natuurlijk niet de enige drijfveer, ook mijn nieuwsgierigheid speelt een rol en ik kijk altijd naar de technische specificaties. [b][b] Op papier is deze OnePlus Nord N100 geen maatstaf qua prestaties en ik kon geen informatie vinden over de gebruikte fotosensor. Het afwerkingsniveau lijkt daarentegen redelijk goed, het scherm gebruikt een frequentie van 90 Hz en neemt 90% van de beschikbare ruimte in beslag, de telefoon heeft twee luidsprekers voor stereogeluid en de batterijcapaciteit is bovengemiddeld. [b][b][b]

Uitpakken

Ik ontving de OnePlus Nord N100 in de zwarte verpakking en een klein rood zakje met een Europese oplader, want vreemd genoeg was de versie met een Europese oplader duurder terwijl de telefoon precies hetzelfde is. De keuze voor zwart voor de doos geeft ondanks de prijs van de telefoon een meer premium effect, de verpakking is redelijk standaard maar consistent met het merk. [b][b] De doos bevat de telefoon, een handleiding (veiligheidsinstructies!), Een oplader en een USB-kabel. De doos bevat dus het strikte minimum zoals ook bij Xiaomi in deze prijsklasse het geval is. [b][b][b]
Lengte : 164.9
Breedte : 75.1
Dikte : 8.5
Gewicht : 188
Jack uitgang : Ja
Type USB : Type C
Infrarood port : Neen

Eerste configuratie

De configuratie van de OnePlus Nord N100 wijkt iets af van wat ik op andere Android-telefoons heb gezien, je moet eerst de algemene voorwaarden van OnePlus accepteren voordat je je bestanden van een vorige telefoon (Android of iOS) herstelt en de gebruikelijke stappen doorlopen. OnePlus heeft een scherm ingevoegd zodat u zich kunt aanmelden voor het programma voor het verbeterprogramma, dit is de eerste keer dat ik dit op zo'n hoog niveau in de configuratie van een telefoon heb gezien. Afgezien van dit scherm zijn er geen andere geforceerde services zoals een cloud of dat soort dingen die te vinden zijn bij Samsung of Xiaomi. [b][b][b]

Afwerking

Wat doet een premiummerk als het begint met het op de markt brengen van een instapproduct? Het brengt offers en de meest voor de hand liggende verleiding is om afwerkingen op instapniveau aan te bieden. Gelukkig is dit bij deze OnePlus Nord N100 niet het geval, OnePlus heeft een sobere en elegante telefoon ontworpen. Het gebruik van plastic is redelijk succesvol, de achterkant vervormt niet, het biedt metalen reflecties en de fotosensor is goed geïntegreerd. [b][b] ik een beetje verrast door de positie van de knoppen. De volumeknoppen bevinden zich links onder de sim-lade terwijl de meeste fabrikanten deze knoppen aan de andere kant plaatsen. Ik vind dit een nogal gewaagde keuze, want als je gewend bent om volumeknoppen aan de rechterkant te gebruiken, zal het gebruik van deze knoppen aan de linkerkant enige aanpassingen in je gewoonten vereisen. Ik vind de knoppen aan de rechterkant gemakkelijker toegankelijk. De startknop is vrij klein en bevindt zich aan de bovenrand aan de rechterkant. [b][b] De OnePlus Nord N100 is uitgerust met twee stereoluidsprekers, een aan de bovenkant en een aan de onderkant van de telefoon, het is een configuratie vergelijkbaar met de nieuwste modellen van Redmi / Xiaomi. Dit type constructie zorgt voor geluid van gelijke kracht en kwaliteit aan beide kanten van de telefoon. [b][b] Het scherm beslaat een groot gebied en wordt alleen onderbroken door een stoot linksboven. De randen zijn zichtbaar en de onderste is ook behoorlijk dik. [b][b] De OnePlus Nord N100 heeft een vrij langwerpige vorm waardoor hij gemakkelijk met één hand kan worden vastgehouden, maar dit formaat zal ertoe leiden dat je video's in liggend formaat worden weergegeven met een grote zwarte rand aan de linkerkant en juist. Op het eerste gezicht ziet het scherm er goed uit. [b][b][b]

Specificaties

[b]De onderstaande informatie komt uit de applicatie Device Info HW. De applicatie geeft gedetailleerde technische informatie over de geteste telefoon.Ik kocht de 4Gb / 64 Gb-versie van de OnePlus Nord N100, er waren ook geen andere versies tegelijkertijd om deze test te schrijven. Ik heb een screenshot gemaakt van de onderstaande technische specificaties. De wifi-chipset is dezelfde als op de Redmi Note 10. Qua geluid is het een chipset die ik nog niet heb getest. Ik kon ook geen aanvullende informatie over de camera vinden. [b][b][b]

CPU / GPU Prestatie

CPU : Qualcomm Snapdragon 460
GPU : Qualcomm AdreNeen 610
Geheugen (RAM) : 4 Gb
Opslagcapaciteit : 64 Gb
[b][b]De OnePlus Nord N100 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 460-processor, het is een CPU die instapprestaties biedt die onder de Redmi Note 10 zouden moeten liggen. Deze CPU wordt ook gebruikt in de Nokia 3.4, de Oppo A32 of de Realme C15. [b][b] Voor het grafische gedeelte is de OnePlus Nord N100 gebaseerd op een Qualcomm Adreno 610 GPU, het is ook een GPU op instapniveau die lagere prestaties zou moeten bieden dan Redmi Note 10.[b]

Benchmark Antutu/3DMark

Ik haalde iets meer dan 145.000 punten met Antutu, dit plaatst de OnePlus Nord n100 vrij laag in de ranglijst en vergeleken met andere telefoons van dezelfde prijs loopt de OnePlus Nord N100 een beetje achter. Als u aan dit soort telefoons gewend bent, zult u geen dagelijkse problemen ondervinden. Aan de andere kant ben ik gewend om vaak van telefoon te wisselen en heb ik het gevoel dat deze OnePlus Nord N100 wat traag is als het nodig is om van scherm te wisselen of als het bijvoorbeeld nodig is om het toetsenbord te gebruiken is er een merkbaar latentie tussen uw verzoek en het telefonische antwoord. [b][b][b]
Antutu score : 145269
Antutu CPU : 57753
Antutu GPU : 22566
Antutu UX : 25719
Antutu Mem : 39231
[b]Top 10 - prestatieclassificatie op basis van Antutu
1. Oppo Find X2 Pro - 605184
2. Oneplus 8t - 595000
3. Poco F3 - 589677
4. Xiaomi Mi 10t Pro - 581650
5. Oneplus 8 Pro - 579417
6. Xiaomi Mi 10 - 579114
7. Poco F2 Pro - 569559
8. Samsung Galaxy S20 Fe - 565000
9. Samsung Galaxy S20 - 503905
10. Poco X3 Pro - 486466

Aantal smartphones in de ranglijst:123
Positie van deze smartphone in de ranglijst:74/123

Opmerking: deze ranglijst bevat alleen de telefoons die ik heb getest en enkele andere die ik ter referentie heb toegevoegd.
[b]Gaming[b]Om de prestaties in het spel te testen, download ik het mobiele PUBG-spel en evalueer ik de vloeibaarheid, het grafische niveau en de diepte van het zicht. Dit spel is vrij veeleisend en stel je in staat om de prestaties van een telefoon te schatten. De OnePlus Nord N100 is geen telefoon die is ontworpen voor gamers, maar je kunt hem gebruiken om games als PUBG Mobile te spelen, met wat opoffering voor de grafische kwaliteit. Omdat het scherm niet in HD is, heeft de telefoon minder bronnen nodig om een game van dit type uit te voeren, maar ondanks alles is het grafische niveau vrij laag. De texturen worden vrij langzaam geladen, maar eenmaal in het spel is de ervaring correct en had ik geen enkel probleem met de vloeibaarheid.[b]

Netwerkprestatie

De OnePlus Nord N100 biedt een goede dekking van de frequenties die in Europa worden gebruikt, hij is zelfs compatibel met de B28-frequentie in 700 MHz die wordt gebruikt door sommige operators zoals Bouygues in Frankrijk.[b]
3G frequenties : B1 (2100), B2 (1900), B4 (1700/2100 AWS A-F), B5 (850), B8 (900)
4G frequencies : B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (1700/2100 AWS 1), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B17 (700), B20 (800), B28b (700), B28a (700), B38 (TDD 2600), B40 (TDD 2300), B41 (TDD 2500)
Bluetooth : Bluetooth 5.0 LE
Volte : Ja
NFC : Neen
Aantal metingen : 896
Gemiddeld signaal (referentie) : -91.23
Gemiddeld signaal (telefoon) : -96.005
Gemiddelde afwijking referentie/telefoon : -4.775
Min/Max-signaal (referentie) : -88 / - 99
Min/Max-signaal (telefoon) : -96 / -99
Kies je land om te controleren of je telefoon compatibel is:


Met de onderstaande frequenties kun je zien of deze telefoon compatibel is met je provider of dat je deze kunt gebruiken waar je op vakantie gaat.


Signaal 4G (voor december 2020)[b]De capaciteit om het netwerk correct op te pikken is een essentieel element voor een telefoon, maar het wordt slechts zeer zelden gemeten. Om het vermogen van een telefoon om het netwerk op te pikken te meten, voer ik een groot aantal metingen uit op dezelfde cellen om telefoons onder vergelijkbare omstandigheden te kunnen vergelijken. Het signaal wordt gemeten in dBm, een waarde van -90dBm wijst op een slechter signaal dan -70dBm. Deze metingen worden dus onder reële omstandigheden uitgevoerd en niet in een laboratorium, ze zijn niet wetenschappelijk maar geven een goede indicatie van de prestaties. [b][b]Gevoeligheidsclassificatie van netwerksignaal
Telefoon getest:Gemiddeld signaal (dBm)Aantal metingen:
Xiaomi Mi 9t Pro-881600
Xiaomi Redmi Note 5-91.305600
Xiaomi Mi 9 Lite-93788
Samsung Galaxy A70-94.5111975
Nokia 5.3-94.98531
Realme 6-95.142301
Xiaomi Redmi Note 8 Pro-95.9221599
Xiaomi Mi A3-95.951000
Huawei Y6 2019-95.951199
Doogee S58 Pro-96.22856
Redmi 9a-96.481000
Meizu Note 9-96.68937
Motorola G8 Power-96.881032
Xiaomi Redmi Note 7-97.011430
Redmi 9c-97.041000
Umidigi S3 Pro-97.131200
Xiaomi Redmi Note 8-97.34879
Samsung Galaxy A21s-97.781000
Umidigi F1-97.82298
Ulefone Armor 7e-98.71000
Xiaomi Mi Note 10 Lite-991000
Honor 9x-99.14899
Xiaomi Redmi Note 9s-99.41860
Poco F2 Pro-99.81247
Xiaomi Redmi Note 9-100.791785
Xiaomi Mi 10 Lite 5g-100.881198
Poco X3-101.19821
Umidigi F2-101.47712
[b][b]Signaal 4G (vanaf december 2020)[b]Ik heb besloten om de methode voor het meten van het netwerk te veranderen omdat ik merkte dat de configuratie van het mobiele netwerk in de loop van de tijd verandert. Dit maakt het moeilijker om telefoons te vergelijken omdat de omstandigheden niet meer exact hetzelfde zijn.[b][b]Om dit probleem te voorkomen, heb ik een apparaat opgezet dat 24 uur per dag een tiental parameters van het mobiele netwerk opvangt (bv.: cel id, rssi, rsrq, snr, frequentie,...). Ik plaats dan de telefoon naast het toestel gedurende 24 tot 48 uur met dezelfde metingen, zodat ik ze kan vergelijken.[b][b] Overzicht van de geteste telefoons met deze methode[b][b]
Telefoon getest:MetingenGemid. signaal (ref)Gemid. signaal (phone)Min/Max (ref)Min/Max (phone)
Samsung Galaxy S10+457-93.06-97.39-89 / -98-97 / -99
Xiaomi Mi 9t Pro669-93.69-95.84-90 / -95-92 / -98
Poco F2 Pro1438-91.02-94.99-89 / -94-94 / -96
Xiaomi Mi 10 Lite 5g1645-90.77-95.02- 88 / -98-95 / -100
Poco X3821-94.89-103.19-91 / -97.7-101 / -104
Umidigi Bison2343-92.71-96.46-90 / -99-94 / -102
Oukitel C211101-92.04-94.99-90 / -97-92 / -95
Poco M31116-92.09-91.74-88 / -98-90 / -99
Xiaomi Mi 10t Pro1071-90.61-94.03-88 / -94-94 / -96
Umidigi A9 Pro981-90.40-94.01-88 / -95-93 / -95
Redmi Note 9t1201-92.149-91.71-90 / -97-91 / -97
Xiaomi Redmi Note 10999-92.35-93.99-88 / -97-92 / -98
Xiaomi Redmi Note 10 Pro877-89.72-90.56- 88 / -92-89 / -95
Poco X3 Pro1876-91.45-92.91-90 / -94-90 / -96
Poco F31382-90.79-94.2-89 / -94-93 / -98
Oneplus Nord N100896-91.23-96.005-88 / - 99-96 / -99
Xiaomi Mi 11 Lite2875-91.36-91.49-87 / -96-90 / -96
[b][b]
Ik heb 896 4G-signaalmetingen uitgevoerd met de OnePlus Nord N100 en kreeg een gemiddeld signaal van -96,005 dBm terwijl mijn meter een gemiddeld signaal kreeg van -91,23 dBm over dezelfde periode. Het verschil is aanzienlijk en daarmee staat de OnePlus Nord in het lage gemiddelde van de ranglijst. Dit betekent dat als u in een gebied woont waar de netwerkdekking niet erg goed is, deze telefoon mogelijk kwaliteitsproblemen heeft. Ik zag grote fluctuaties met mijn meter (vooral 's nachts), ik vermoed dat de netwerkoperator enkele wijzigingen heeft aangebracht die de signaalprestaties beïnvloedden.[b][b][b]Download/Upload snelheid[b]Om de downloadsnelheid te testen, heb ik een aantal 4G-cellen geïdentificeerd die goede prestaties bieden, waarbij ik al mijn apparaten een aantal keer test om te zien wat voor download- en uploadsnelheid ze kunnen bereiken.[b]Top 10 - snelheidsrangschikking tijdens downloaden
1. Samsung Galaxy S20 D:351Mbps U: 20Mbps
2. Poco X3 D:232Mbps U: 55Mbps
3. Xiaomi Mi 10 Lite 5g D:223Mbps U: 52Mbps
4. Poco F2 Pro D:207Mbps U: 53Mbps
5. Xiaomi Mi Note 10 Lite D:153Mbps U: 68Mbps
6. Xiaomi Mi A3 D:150Mbps U: 60Mbps
7. Xiaomi Redmi Note 9s D:150Mbps U: 60Mbps
8. Xiaomi Mi 8 Lite D:149Mbps U: 60Mbps
9. Samsung Galaxy A21s D:147Mbps U: 51Mbps
10. Huawei Y6 2019 D:145Mbps U: 61Mbps

Aantal smartphones in de ranglijst:30
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/30

Let op: de theoretische maximale snelheid van een telefoon wordt vaak beperkt door de configuratie van het mobiele netwerk en de congestie van het netwerk op het moment van de meting. Dus misschien kun je een hogere snelheid halen op een ander netwerk
[b][b]

Wifi-prestaties

Om te testen of een telefoon het netwerk goed kan ontvangen, meet ik in de buurt van mijn router en vervolgens op afstand (en altijd op dezelfde plaats). Dit geeft mij een gemiddelde in dBm waarbij een waarde van -90 dBm wijst op slechtere prestaties dan een waarde bij -30 dBm.[b]
Wifi frequenties : 802.11a , 802.11b , 802.11g , 802.11n , 802.11n 5GHz , 802.11ac
Download snelheid : 142
Signaal / dicht : -15
Signaal / afstand : -67
Wifi-signaal[b]De OnePlus Nord N100 gebruikt dezelfde chipset voor wifi als de Redmi Note 10 en Redmi Note 10 Pro, dus het resultaat van mijn metingen lijkt erg op elkaar. Ik heb -15 dBm in de buurt van mijn router en -67 dBm op een afstand, deze zijn in het bovenste gemiddelde van mijn metingen.[b][b]Top 10 - rangschikking van wifi-gevoeligheid
1. Poco F2 Pro -11dBm
2. Xiaomi Redmi Note 10 Pro -12dBm
3. Samsung Galaxy A21s -13dBm
4. Oneplus Nord N100 -15dBm
5. Poco X3 Pro -15dBm
6. Poco F3 -15dBm
7. Redmi Note 9t -15dBm
8. Poco X3 -17dBm
9. Xiaomi Redmi Note 10 -17dBm
10. Xiaomi Mi 10t Pro -18dBm

Aantal smartphones in de ranglijst:42
Positie van deze smartphone in de ranglijst:4/42

[b]Download/Upload snelheid[b]Om de snelheid in Wifi te testen, maak ik verbinding met mijn router in 2.4Ghz en 5Ghz (indien beschikbaar) en gebruik ik de applicatie Ookla om de snelheid te meten.[b]Top 10 - Ranglijst van wifi-downloadsnelheden
1. Poco F3 398Mbps
2. Poco X3 Pro 389Mbps
3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 367Mbps
4. Samsung Galaxy S20 351Mbps
5. Poco F2 Pro 341Mbps
6. Redmi Note 9t 332Mbps
7. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 319Mbps
8. Umidigi Bison 306Mbps
9. Xiaomi Mi 10 Lite 5g 300Mbps
10. Xiaomi Mi 8 Lite 260Mbps

Aantal smartphones in de ranglijst:41
Positie van deze smartphone in de ranglijst:31/41

Opmerking: ik heb een 400 Mbps-lijn en een modem die hogere snelheden kan leveren, maar ik weet nooit zeker hoeveel bandbreedte er beschikbaar is als ik een test doe.
[b]

GPS-prestaties

[b]Om de kwaliteit van het GPS-signaal te testen gebruik ik de Offline Maps applicatie en maak ik dezelfde treinreis in de voetgangersmodus. Waarom? In de voetgangersmodus corrigeert de GPS het signaal om aan de weg te blijven hangen niet kunstmatig, het heeft geen markeringen, zodat je de werkelijke positie kunt zien. Ik gebruik dan een applicatie om de nauwkeurigheid van het signaal te meten. De GPS-test laat een nauwkeurigheidsniveau van 3 meter zien, wat een gemiddelde score is. Ik heb deze score in de open lucht, dus je moet een paar meter toevoegen onder een dikke laag takken. [b][b] Ik heb ook de ondersteunde frequenties gecontroleerd en ik denk dat de OnePuls Nord N100 meerdere frequenties aankan, aangezien ik L1 en L5 zie voor GPS, E1 en E5 voor Galileo.[b][b]Top 10 - GPS-nauwkeurigheidsclassificatie
1. Oukitel C21 1m
2. Redmi 9a 1m
3. Xiaomi Redmi Note 9 1m
4. Redmi 9c 2m
5. Umidigi Bison 2m
6. Redmi Note 9t 2m
7. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 3m
8. Xiaomi Redmi Note 10 3m
9. Poco F3 3m
10. Xiaomi Mi 10 Lite 5g 3m

Aantal smartphones in de ranglijst:17
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/17

Opmerking: een nauwkeurigheid van 3 meter of minder kan eenvoudig worden gecorrigeerd door een goede GPS-applicatie. De telefoonprestaties spelen ook een rol bij de snelheid waarmee je scherm wordt bijgewerkt, dus de nauwkeurigheid kan in het gedrang komen door een te trage weergave.
[b]

Batterijduur

Capaciteit : 5000
Snel laden : Ja
W max : 18
Autonomie (100% helderheid) : 808.00
Autonomie (50% helderheid) : 1278.00
Oplaadtijd : 663.00
Ontladingssnelheid (100%) : 0.12
Ontladingsscore (100%) : 6.19
Ontladingssnelheid (100%) : 0.08
Ontladingssnelheid (50% : 3.91
Laadsnelheid : 0.15
Laadscore : 7.54
Vanaf maart 2020 heb ik mijn subjectieve batterijtest vervangen door een technische test om het werkelijke gedrag van de batterij beter te kunnen meten. Nu test ik de autonomie en de oplaadtijd onder absoluut identieke omstandigheden. Ik voer verschillende metingen uit, zodat deze test alleen al enkele dagen duurt en ik de telefoon voor niets anders kan gebruiken.

Batterijduur - methodologie
Om de levensduur van de batterij te testen, meet ik het batterijverbruik elke minuut in strikt identieke omstandigheden om telefoons te kunnen vergelijken en ook om je in staat te stellen je telefoon in dezelfde omstandigheden te evalueren. Ik sluit elke invloed uit van toepassingen die de meting zouden kunnen verstoren. De autonomie is niet lineair, de batterij ontlaadt zich soms veel sneller aan het einde. Dit is een frustrerend fenomeen, maar met mijn metingen weet je of je snel een oplader moet vinden.

Batterijduur
De batterij van de OnePlus Nord N100 heeft een capaciteit van 5000 mAh en is ontladen van 100% tot 1% in 808.00 minuten met 100% helderheid, hij is ontladen van 100% tot 1% in 1278.00 met 50% helderheid. Op deze manier krijg ik een gemiddelde ontlaadsnelheid van 0.12% per minuut bij 100% lichtsterkte en 0.08% per minuut bij 50% lichtsterkte, het verbruik is dus 6.19 mA per minuut bij 100% lichtsterkte en 3.91 bij 50% lichtsterkte. Om de efficiëntie van de telefoon en de invloed ervan op de batterij te kunnen vergelijken, moet je de 6.19 (of 50%) score vergelijken met die van andere smartphones, het cijfer moet zo laag mogelijk zijn.

Laadtijd - methodologie
Om de oplaadtijd te testen, gebruik ik altijd dezelfde lader met dezelfde kabel. Ik meet de oplaadtijd minuut voor minuut om de evolutie van de lading en de oplaadsnelheid te zien. De laadsnelheid van een batterij is niet lineair, maar vaak sneller aan het begin en langzamer aan het einde. De lader is compatibel met snel laden.

Laadtijd
De accu van het OnePlus Nord N100 heeft een capaciteit van 5000 mAh en is opgeladen van 1% tot 100% in 663.00 minuten. Dit geeft me een gemiddelde laadsnelheid van 0.15% per minuut en dus een toename van 7.54 mA per minuut. Om de prestaties van de OnePlus Nord N100 te vergelijken met andere telefoons, moet je de 7.54 per minuut score gebruiken, deze score moet zo hoog mogelijk zijn.

In het bijzonder: de laadsnelheid is niet altijd lineair, de onderstaande grafiek geef je een indicatie van het gedrag van de batterij.

De volgende tabel geeft een overzicht van de geteste telefoons met de technische accutest, ze zijn gerangschikt in volgorde van efficiëntie. Een hogere batterijcapaciteit zou logischerwijs moeten resulteren in een hogere levensduur van de batterij, maar dat is niet altijd het geval en het geeft geen indicatie van de efficiëntie van een telefoon.

SmartphoneCapaciteit (mAh)Levensduur (minuten)EfficiëntiescoreLevensduur (minuten) / 50%Efficiëntiescore / 50%Laadtijd.Laden score
Samsung Galaxy S204000565.007.081217.003.29136.0029.41
Nokia 5.34000549.007.291096.003.65199.0020.10
Oukitel C214000497.008.051324.003.02167.0023.95
Honor 9x4000770.005.191333.003.00151.0026.49
Umidigi A9 Pro4150552.007.521562.002.66112.0037.05
Xiaomi Mi 10 Lite 5g4160749.005.551541.002.70163.0025.52
Realme 64300704.006.111104.003.89162.0026.54
Poco F34520539.008.391521.002.97122.0037.05
Poco F2 Pro47001150.004.091536.003.06180.0026.11
Samsung Galaxy A21s5000729.006.861283.003.90166.0030.12
Redmi 9a5000694.007.201902.002.63195.0025.64
Redmi 9c5000656.007.621915.002.61170.0029.41
Oneplus Nord N1005000808.006.191278.003.91663.007.54
Motorola G8 Power5000912.005.482792.001.79311.0016.08
Umidigi Bison5000550.009.091471.003.40238.0021.01
Xiaomi Redmi Note 105000691.007.241728.002.89193.0025.91
Redmi Note 9t5000766.006.532054.002.43148.0033.78
Xiaomi Redmi Note 10 Pro5020625.008.031557.003.22213.0023.57
Xiaomi Redmi Note 95020650.007.721808.002.78162.0030.99
Xiaomi Redmi Note 9s5020663.007.571876.002.68224.0022.41
Umidigi F25150927.005.561854.002.78299.0017.22
Poco X35160653.007.901654.003.12181.0028.51
Poco X3 Pro5160648.007.961688.003.06138.0037.39
Doogee S58 Pro5180845.006.131908.002.71177.0029.27
Xiaomi Mi Note 10 Lite5260827.006.361609.003.27208.0025.29
Ulefone Armor 7e5500768.007.161140.004.82179.0030.73
Poco M36000842.007.131898.003.16217.0027.65

helpHoe lees je deze cijfers?
De batterijcapaciteit is een belangrijk element bij het bepalen van de autonomie van een telefoon, maar het is niet de enige factor. Een telefoon met een grote batterij kan een kortere batterijduur hebben als hij meer stroom verbruikt. Als ik een voorbeeld uit het dagelijks leven zou moeten nemen, zou ik het universum van de auto gebruiken. Als een auto een grote brandstoftank heeft, zou hij een langere afstand moeten kunnen rijden, tenzij het gemiddelde brandstofverbruik hoger is. De score voor de efficiëntie van de batterij werkt op dezelfde manier, hij moet zo laag mogelijk zijn en staat voor het energieverbruik van de telefoon. Deze verschillen in efficiëntie zijn vaak gerelateerd aan de helderheid van het scherm, grote heldere schermen hebben de neiging om meer energie te verbruiken en zelfs als ze een grote batterij hebben, zal hun bereik korter zijn.

samengevat Ik was een beetje verrast met de resultaten van de batterijtest, ik dacht dat ik ergens een fout had gemaakt, dus ik deed het een paar keer opnieuw maar kreeg hetzelfde resultaat. Elke keer dat ik meer dan 10 uur nodig had om de telefoon volledig op te laden, heb ik dat nog nooit gezien. Ik gebruikte eerst mijn gebruikelijke oplader, ik veranderde de kabels, ik gebruikte de oplader die in de doos zat, maar ik kreeg elke keer ongeveer hetzelfde resultaat. 10 uur opladen van een telefoon is buitengewoon lang! [b][b] Aan de andere kant is de autonomie gemiddeld en ik zou zelfs zeggen dat met het scherm op 100% ingeschakeld, de OnePlus Nord N100 redelijk goed scoort in de tabel. Door naar 50% helderheid te gaan, is de autonomiewinst niet spectaculair, je verdubbelt de autonomie niet, het ideale niveau zal ongetwijfeld tussen 50 en 100% liggen.[b]

Foto camera test

Om de kwaliteit van foto's geproduceerd door een telefoon te testen, doe ik een technische test (resolutie, scherpte, chromatische aberratie, ...) in de studio (identieke omstandigheden) om het technische gedeelte objectief te evalueren. Vanaf de tweede helft van 2020 heb ik mijn eigen laboratorium gebouwd om volledig objectieve technische metingen te doen. Ik maak dan foto's in reële omstandigheden om te zien hoe de camera presteert. Ik beoordeel deze foto's dan volgens mijn criteria, maar ik publiceer de foto's zodat je het resultaat kunt beoordelen volgens je criteria.[b]

Hardware

Selfie / resolutie : 8
Resolutie : 13
mm wide angle : 3.462mm
Ik kon de technische specificaties van de fotosensoren die door de OnePlus Nord N100 worden gebruikt, niet vinden. Ik zie dat het is uitgerust met een 13 Mpix-sensor aan de achterkant en een brandpuntsafstand van 3.462 mm, ik heb geen andere sensoren gevonden die ik heb getest die dezelfde kenmerken hebben als deze. De camera aan de voorkant is een 8 Mpix-sensor met een brandpuntsafstand van 2.749 mm, ook hier heb ik geen andere telefoons met deze sensor gevonden.[b]Standaard app[b] Omdat dit de eerste keer is dat ik een OnePlus heb getest, is het ook een primeur voor de standaard foto-app. Deze applicatie werkt volgens dezelfde principes als de standaard Android-applicatie met een vereenvoudiging van de menu's. De OnePlus Nord N100 is geen fotogerichte telefoon, waardoor de mogelijkheden beperkt zijn. De fotomodus biedt echter een HDR-modus, een modus voor "levendige kleuren" en filters.[b][b]

Fotokwaliteit

Foto test / studio[b]
OnePlus heeft geen informatie verstrekt over de gebruikte fotosensor en de resultaten van deze eerste foto's geven me geen enkele indicatie die me zou kunnen vertellen welke sensor het is. [b][b] Aangezien er slechts één fotosensor is (exclusief macro), biedt de fotomodus slechts één zoomniveau. Het is mogelijk om de HDR en een modus te associëren om de kleuren te verbeteren, maar de fototoepassing biedt niets meer. Ik heb foto's gemaakt met deze verschillende mogelijkheden en ik heb ook een foto gemaakt in handmatige modus (de foto bovenaan deze paragraaf). [b][b] Zoals met veel telefoons, legt de OnePlus Nord N100 foto's niet voldoende bloot wanneer deze onder kunstlicht wordt geplaatst, dus foto's in de automatische modus zijn allemaal een beetje onderbelicht. Als ik de pro-modus gebruik om de belichting te corrigeren, verdwijnt het probleem, dus het is een kwestie van afstemmen. Met de foto in pro mode zie ik dat de sensor redelijk scherpe foto's kan maken, de kleuren en verzadiging zijn goed, ik had de kleurtemperatuur iets moeten verhogen omdat de weergave iets te koud is. [b][b] De hoofdsensor van de OnePlus Nord N100 lijkt foto's te produceren van dezelfde kwaliteit als wat we in deze prijsklasse vinden, het resultaat is goed, maar je moet zien hoe de camera zich buitenshuis gedraagt in daglicht. [b][b][b]Foto test / zon[b]
Ik had niet echt verwachtingen van de OnePlus Nord N100 omdat het een instaptelefoon is, maar ik was aangenaam verrast. Ik nam deze foto's op een bewolkte dag met afwisselend zon en schaduw. Als de zon schijnt, produceert de OnePlus Nord N100 foto's die een beetje onderbelicht zijn, maar dit probleem kan worden verholpen door de HDR-modus in automatische modus te gebruiken. Zo krijgt u moeiteloos beter belichte foto's. De kleurverzadiging is redelijk goed, bij gebruik van HDR is de lucht erg blauw en biedt de vegetatie een mooi kleurenpalet. De scherpte is correct maar ik zie veel chromatische aberratie bij de slapen, dit is alleen te zien door in te zoomen op de foto. [b][b] Dans cette gamme de prix, la plupart des téléphones produisent des photos de qualité moyenne, c'est aussi le cas de ce téléphone mais je m'attendais à pire donc au final, je suis assez blij. De belangrijkste fout van de sensor is dat hij niet de juiste belichting kan vinden, dus er zijn veel grijze gebieden die kunnen worden verzacht door HDR. [b][b]Foto test / bewolkt[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Test foto / nacht[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]

Videokwaliteit

Stabilisatie[b] De OnePlus Nord N100 biedt geen videostabilisatie, zelfs niet bij 1080p, dus de schokken zijn duidelijk zichtbaar in de video. Ik moet nog een instaptelefoon testen die video kan stabiliseren, dus dit is geen abnormaal resultaat.[b]Video normale condities Video's geproduceerd door deze telefoon hebben hetzelfde probleem met onderbelichting als foto's met de hoofdsensor, maar hier is er geen HDR om het probleem te verhelpen. Deze video is gemaakt in de zon, maar het is te donker. [b][b] De focus is snel, maar je kunt de sprongen in belichting zien wanneer ik van een donker naar een helder gebied ga. De zoom is handig maar de kwaliteit gaat snel achteruit doordat de telefoon beperkt is tot 1080p.[b]Video low light[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Audiokwaliteit

Om de kwaliteit van de audio-uitgang van de telefoon te testen, sluit ik de audio-uitgang van het toestel aan op een meetinstrument, speel ik het geluid af op alle frequenties en meet ik de verschillen tussen het originele geluid en het geluid dat door de telefoon wordt geproduceerd. Op deze manier meet ik het vermogen van de telefoon om alle geluiden correct te reproduceren.[b]
Frequency Respons : +2.1 / -1.66
Noise Level : -95.5
Dynamic Range : 95.1
THD : 1.9666
Intermodulation : 1.1173
Stereo crosstalk : -91.8
Frequency Response[b]Deze test is bedoeld om te testen of het toestel in staat is alle frequenties correct te reproduceren. De witte lijn in het midden van de grafiek is de ideale situatie en de andere kleuren zijn afkomstig van tests op verschillende telefoons. Een afwijking van de referentielijn wijst op een afwijking van de ideale situatie. Om op alle frequenties een goed geluid te zien, is het daarom noodzakelijk om zo dicht mogelijk bij de referentielijn te komen.
Ik test alle telefoons met het volume op maximaal en deze OnePlus Nord N100 produceert een bijzonder krachtig geluid maar op maximaal volume ondergaat het geluid een sterke vervorming die goed zichtbaar is in deze grafiek. De OnePlus wijkt af van alle frequenties en je moet het geluid significant genoeg verlagen om terug te vallen naar een normaal niveau van vervorming.[b]Dynamisch bereik[b]Deze test is ontworpen om het vermogen van een telefoon om geluiden op verschillende volumeniveaus te spelen te testen. Ook hier moeten de telefoons zo dicht mogelijk bij de referentie staan.
Ik heb de OnePlus vergeleken met de Redmi Note 10 die in dezelfde prijsklasse zit en het is duidelijk dat de OnePlus krachtiger geluid produceert op alle frequenties.[b]Geluidsniveau[b]Deze test heeft tot doel te bepalen of het geteste apparaat in staat is om geluiden zonder veel ruis te reproduceren. Een hoge score duidt op een lage parasietendruk, een lagere score duidt op een hogere aanwezigheid van parasieten.
Ik heb geen storing door ruis opgemerkt bij de OnePlus, het resultaat van deze test is goed.[b]Concertopname[b]Het doel van deze test is om de opnamekwaliteit van de telefoon te meten wanneer er veel omgevingsgeluiden zijn. Omdat ik niet elke keer als ik een telefoon test de mogelijkheid heb om naar een concert te gaan, simuleer ik het geluid van een concert in een gesloten omgeving.Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Schermkwaliteit

Om het scherm te testen, gebruik ik een colorimetrische sonde die de kleurnauwkeurigheid van een scherm meet, en andere parameters om te kijken of een scherm in staat is om een afbeelding correct weer te geven. Ik test ook het helderheidsniveau om te bepalen of het scherm in staat zal zijn om een beeld in vol zonlicht weer te geven. [b]
Screen grootte : 6.52
Resolutie : 720 x 1440
Ratio : 20:9
Type : LCD IPS
% oppervlakte : 90
dE wit : 4.6
dE rood : 4.3
dE groen : 3.1
dE blauw : 1.7
dE geel : 2.1
dE cyan : 5.4
dE magenta : 2.6
Wit temperatuur : 6722
Contrast : 1630:1
Helderheid : 378
Colorimetrie[b]
Ik behaalde een dE van 3,4 met mijn colorimetrische sonde, het is een goede score waaruit blijkt dat het scherm de kleuren kan reproduceren zonder al te veel afwijkingen. De concurrentie doet het veel beter, de Redmi Note 10 scoort echter veel beter en maakt gebruik van een Amoled-scherm dat oneindig veel contrast biedt. De OnePlus is niet slecht, het is de Redmi die op dit moment beter presteert dan alle telefoons. [b][b][b][b]Top 10 - rangschikking van de beste schermen op basis van colorimetrie
1. Xiaomi Mi 10 Lite 5g dE = 0.73
2. Xiaomi Mi 10t Pro dE = 0.83
3. Xiaomi Mi 11 Lite dE = 1.19
4. Xiaomi Redmi Note 8 dE = 1.2
5. Xiaomi Redmi Note 10 dE = 1.23
6. Xiaomi Redmi Note 10 Pro dE = 1.31
7. Samsung Galaxy S20 dE = 1.4
8. Poco M3 dE = 1.4
9. Xiaomi Mi 9 Lite dE = 1.46
10. Xiaomi Redmi Note 9s dE = 1.47

Aantal smartphones in de ranglijst:43
Positie van deze smartphone in de ranglijst:24/43

Let op: het colorimetrische verschil wordt gemeten in dE. Na drie uur zal het menselijk oog een colorimetrisch verschil waarnemen, dus de dE moet het laagst zijn. De tests zijn allemaal uitgevoerd met een colorimetrische sonde.
[b]Helderheid / Contrast[b]Ik heb een helderheid van 378 cd / m² gemeten met mijn sonde en ondanks de aanwezigheid van een lichtsensor kon ik de helderheid niet naar een hoger niveau tillen. U kunt deze telefoon dagelijks onder bijna alle omstandigheden gebruiken, maar bij sterk licht is het mogelijk dat u het scherm niet kunt lezen. [b][b] Ik heb een contrast gemeten van 1630: 1, wat redelijk goed is voor een IPS-scherm, maar niet genoeg vergeleken met de Amoled-schermen die door de concurrentie worden aangeboden.[b]Lichtabsorptie/Reflectie[b]Het scherm van de smartphone reflecteert het licht en maakt er soms een echte spiegel van. Dit spiegeleffect maakt het moeilijker om te lezen. [b][b]De onderstaande absorptie-index geeft het percentage van het door het scherm geabsorbeerde licht aan. De leesbaarheid van een scherm is beter wanneer de absorptie-index hoog is.[b][b]
Telefoon getest:% lichtabsorptie
Samsung Galaxy S10+58
Xiaomi Mi 9T Pro52
Honor 9x65
Redmi Note 9s55
Motorola G8 Power60
Realme 654
Umidigi F248
Poco F2 Pro52
Redmi Note 956
Xiaomi Mi Note 10 Lite53
Samsung Galaxy S2047
Samsung Galaxy A21s53
De geteste telefoons hebben een gemiddelde absorptiegraad van54 %

Biometrie

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Besturingssysteem

[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Accessoires OnePlus Nord N100

Om nog meer te genieten van je ervaring met je smartphone bied ik links naar allerlei accessoires die je misschien handig vindt

Beschermhoes / koffer oneplus nord n100
Screen beschermfolie oneplus nord n100
Geheugenkaart oneplus nord n100
USB-kabel / oplader oneplus nord n100
Koptelefoon oneplus nord n100
Fietsenrek oneplus nord n100

Vergelijk OnePlus Nord N100 met de anderen

Ik heb voor elke test een score van 1 tot 10 toegekend die de sterke en zwakke punten van een product bepaalt. Ik gebruik 0 voor criteria die (nog) niet zijn getest. Een score van 1 tot 3 duidt op slechte prestaties (en ja, dat is ook zo), een score van 4 tot 6 duidt op gemiddelde prestaties, een score van 7 tot 8 duidt op goede prestaties en een score van 9 en 10 duidt op uitzonderlijke prestaties. .
De score wordt berekend op basis van mijn metingen en als er geen metingen zijn, is het een subjectieve mening op basis van mijn ervaring.

De scores zijn niet statisch, ze veranderen in de loop van de tijd omdat de prestaties van nieuwe producten veranderen en hiermee moet rekening worden gehouden.

OnePlus Nord N100
Afwerking kwaliteit7.56.00
Batterijprestaties7.008.00
CPU-prestaties5.006.5
GPU-prestaties5.006.5
Schermkwaliteit6.007.00
foto kwaliteit6.005.00
Video kwaliteit6.005.00
Wi-Fi-prestaties6.007.00
Mobiele downloadsnelheid6.005.00
Gevoeligheid van het mobiele netwerk6.006.00
Frequentiebereik7.007.00
Geluidskwaliteit6.006.00
GPS-prestaties7.006.00
Besturingssysteem8.008.00
Totale score88.589
Wereldwijde ranglijst
1. Samsung Galaxy S20 111 / 140
2. Poco F2 Pro 111 / 140
3. Poco F3 110.5 / 140
4. Poco X3 Pro 108 / 140
5. Samsung Galaxy S10+ 107 / 140
6. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 106.5 / 140
7. Xiaomi Mi 9t Pro 106 / 140
8. Xiaomi Redmi Note 10 102 / 140
9. Poco X3 101.5 / 140
10. Xiaomi Mi 10 Lite 5g 101 / 140
11. Xiaomi Mi Note 10 Lite 101 / 140
12. Redmi Note 9t 100.5 / 140
13. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 100 / 140
14. Xiaomi Redmi Note 9s 98 / 140
15. Xiaomi Mi 9 Lite 98 / 140
16. Xiaomi Redmi Note 8 97 / 140
17. Xiaomi Mi 11 Lite 96.5 / 130
18. Poco M3 95.5 / 140
19. Xiaomi Redmi Note 7 94 / 140
20. Realme 6 93 / 140
21. Umidigi A9 Pro 92 / 140
22. Umidigi Bison 92 / 140
23. Oukitel C21 89.5 / 140
24. Xiaomi Redmi Note 9 89 / 140
25. Motorola G8 Power 89 / 140
26. Xiaomi Mi A3 89 / 140
27. Nokia 5.3 89 / 140
28. Oneplus Nord N100 88.5 / 140
29. Honor 9x 88 / 140
30. Xiaomi Mi 8 Lite 86 / 140
31. Meizu Note 9 86 / 140
32. Xiaomi Redmi Note 5 85 / 140
33. Umidigi S3 Pro 83 / 140
34. Umidigi F2 82 / 140
35. Samsung Galaxy A21s 82 / 140
36. Redmi 9a 81 / 140
37. Ulefone Armor 7e 80 / 140
38. Redmi 9c 80 / 140
39. Doogee S58 Pro 78.5 / 140
40. Honor 8x 78 / 140
41. Umidigi F1 77 / 140
42. Huawei Y6 2019 74 / 140
43. Xiaomi Mi 10t Pro 57 / 70
44. Samsung Galaxy A52 15.5 / 20
45. Elephone U5 0 / 0

Test / beoordeling conclusie

[b]In een universum waar Xiaomo / Poco niet bestaat, zou deze OnePlus Nord N100 een interessante plaats kunnen innemen op het instapniveau. Het is een prachtige telefoon, met een goed doorontwikkeld besturingssysteem, voldoende prestaties voor het dagelijks leven en voldoende fotokwaliteit voor een grote meerderheid van de instapkopers van telefoons. Afgezien van de enorme oplaadtijd van de batterij, heb ik geen grote tekortkomingen met deze telefoon gevonden. Het is niet erg krachtig en biedt niets buitengewoons, maar voor deze prijs is het zelden het geval. [b][b] Helaas is er voor OnePlus een sterke concurrent in deze prijsklasse, Xiaomi lanceerde onlangs de Redmi Note 10 die voor een vergelijkbare prijs wordt verkocht als deze OnePlus. De Redmi Note 10 doet het op alle gebieden beter dan de OnePuls, hij kan ook nauwelijks met enkele criteria komen. Het zijn dus geen technische elementen die deze twee telefoons zullen scheiden, het zijn eerder emotionele elementen zoals je subjectieve voorkeur voor de ene telefoon boven de andere. Doordat de OnePlus geen grote gebreken heeft en als je geen speciale wensen hebt, zal hij zeker een groot publiek aanspreken. [b][b] Als je op een puur rationele manier een telefoon kiest, raad ik je aan om in plaats daarvan voor de Redmi Note 10 te gaan die ik ook heb getest.[b]Sterktes[b]Afwerkingsniveau [b] Autonomie met scherm op 100% [b] Besturingssysteem [b] Dubbele frequentie in GPS [b] Compatibel met vele frequenties [b][b][b]Zwaktes[b]Gemiddelde 4G-netwerkgevoeligheid [b] Zeer lange oplaadtijd van de batterij [b] Gemiddelde prestaties (CPU, GPU en download) [b] in foto / video [b][b][b]Alternatieven voor dit product[b][b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Opmerkingen

Discussieer mee / Stel je vragen

Je reactie wordt na validatie gepubliceerd. Ik reageer in mijn vrije tijd op meer dan 1500 reacties per jaar, dus ik kan niet altijd even snel reageren. Je e-mailadres is niet publiekelijk zichtbaar en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.









Ontvang een e-mail wanneer er een reactie is gepubliceerd