Op deze pagina:
Exclusieve coupon
Prijs Kospet Prime S
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Connectiviteit
Batterijduur
Schermkwaliteit
Features
Besturingssysteem
App
Compatibiliteit
Metingen
Test / beoordeling conclusie
Vragen

Beste nieuwprijs:
42.6321 EUR
Zie het aanbod | Amazon.com

44 andere prijzen verkrijgbaar in andere winkels.

Abonneren
Abonneer je op mijn YouTube kanaal om updates te ontvangen
Kospet Prime S 4G: test / review

Kospet Prime S 4G: test / review

Categorie: Smartwatch

Ik heb de afgelopen maanden veel Chinese horloges op instapniveau getest, deze horloges zijn verkrijgbaar in een prijsklasse tussen 20 en 40 €. Hoewel de meeste van deze horloges best mooi waren, waren de meeste absoluut onbetrouwbaar voor de verschillende soorten metingen die werden aangeboden (hart, slaap, aantal stappen, ...). Deze criteria zijn misschien niet belangrijk voor de meerderheid van de gebruikers die alleen op zoek zijn naar een horloge dat de tijd en mogelijk meldingen weergeeft, maar er is een veeleisender publiek waarvoor ik een alternatief moest vinden. [b][b] Ik heb al twee Kospet-horloges getest (Kospet Magic 3 en Kospet Rock) en ondanks de onbetrouwbaarheid van de metingen, boden deze horloges een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik spring nu in de Kospet-horlogelijn om de Kospet Prime S te testen. Dit horloge heeft absoluut niets te maken met andere horloges die ik heb getest en dat is op het eerste gezicht te zien. Het horloge is veel groter, de wijzerplaat is echt groot. Hij is uitgerust met twee camera's, biedt plaats aan een simkaart en is 4G-compatibel, hij kan applicaties installeren en draait op een geschikte versie van Android. Het laatste horloge van dit type dat ik heb getest, was een Samsung Galaxy Watch die bijna 500 € kostte, terwijl dit Kospet-horloge beschikbaar is voor ongeveer € 100. [b][b] 100 € voor zo'n geavanceerd horloge, het is behoorlijk ongelooflijk, maar laten we ons niet laten meeslepen, ik zal het horloge nog steeds testen voordat ik overhaaste conclusies trek. [b][b]

Exclusieve coupon

Promo / Coupon Code: LWBEKPS ($ 11 korting) Link: Kospet Prime S Ik heb dit horloge besteld bij Wiibuying, het is een gloednieuwe site, ik had geen enkel probleem met mijn bestelling.
[b][b][b]
Waarin verschillen mijn tests van andere op het web?

- Ik koop de toestellen meestal met mijn eigen geld, de prijs is dus net even belangrijk als voor je!
- Ik bewaar de toestellen minstens enkele weken (soms meer) om te zien wat ze waard zijn in reële omstandigheden.
- Ik beantwoord (indien mogelijk) je vragen om je te helpen beslissen voordat je de toestellen koopt.
- niemand betaalt me om deze reviews te doen, ik ben dus volledig neutraal en onafhankelijk.
- Mijn pagina's zijn niet gevuld met advertenties.


Haylou RS3 : test / review / beoordeling
Kospet Prime S 4G: test / review
Kospet Optimus 2 : test / review
Kospet Magic 3 : test / review
Lemfo Lem15: test / review / prijs
Smartwatch Zeblaze Ares : test / review
Xiaomi Mi Band 6 : test / review
Kospet Rock review / test
Xiaomi Mi Watch Lite : test / review
Mibro Air: test / review

Prijs Kospet Prime S

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Kospet Prime S van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.[b]
Smart Watch for Women Men,ZEEKER Fitness Tracker Watches for Android/iOS with Sleep Heart Rate Monit...
2021-09-18 18:21
50 USD
KOSPET Smart Watch, 1.71" Fitness Tracker Watch with Blood Pressure Monitor, Heart Rate Monitor, Sle...
2021-09-18 18:22
44 GBP
KOSPET Raptor Smartwatch, Sport Smart Watch with Ultra-Light and Tough Body, 30-Days Battery Life, I...
2021-09-18 00:40
56 GBP
double health monitor heart rate blood oxygen smart watch compatible for kospet prime s 1.6 inch ful...
2021-09-18 04:13
91 USD
kospet prime s bluetooth smart watch men smart chasy full touch fitness tracker women wristwatch bra...
2021-09-18 04:13
95 USD
bluetooth smart watch kospet prime s 1gb 16gb smartwatch full touch fitness tracker ip67 waterproof ...
2021-09-18 04:13
101 USD
[b]
helpBovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

07 juni 2021: bestel de Kospet Prime S op wiibuying.com [b] 23 juni 2021: ik heb het horloge ontvangen, de test kan beginnen[b]

Waarom deze telefoon?

De Kospet Prime S is een ietwat eigenaardig soort horloge, het heeft echt niets te maken met andere Kospet-horloges die ik heb getest, maar het volgt dezelfde filosofie als andere Kospet-horloges in het proberen een maximale functionaliteit te bieden voor een prijs die veel lager is dan de grote merken. Ik kan deze Kospet Prime S niet vergelijken met enig ander horloge dat ik heb getest omdat het is uitgerust met functies die ik nog nooit op een horloge heb kunnen testen. [b][b] De Kospet Prime S is zoals de meeste smartphones voorzien van een (nano)simlade, je hoeft je dus niet uit te rusten met een simkaart van een ander formaat. De simkaart geeft je toegang tot het 4G netwerk, zodat je zonder wifi verbinding kunt maken met internet maar ook kunt bellen en gebeld worden! U kunt ook meldingen ontvangen van de telefoon die aan het horloge is gekoppeld. [b][b] De Kospet Prime S is ook uitgerust met twee camera's, er is er een aan de bovenkant van de wijzerplaat die discreet voor je kan filmen en een andere aan de zijkant van het horloge die nogal ontworpen is om jezelf te filmen als een selfiecamera op een telefoon. Ik weet nog niet of je met deze camera's kunt videobellen, maar ik zou dit soort mogelijkheden later in de test testen. [b][b] Als ik een derde reden zou moeten vinden om dit horloge te kopen, zou ik het besturingssysteem kiezen. De meeste horloges gebruiken een gesloten besturingssysteem waar je niets aan kunt veranderen. De Kospet Prime S draait op een vereenvoudigde versie van Android, zodat je apps kunt installeren en zelfs kunt inloggen op de Play Store. Natuurlijk verwacht ik niet dat alle apps werken, maar het idee is interessant. [b][b][b]

Structure van mijn test

Ik test producten volgens een vooraf vastgestelde structuur (zie hieronder) om je zo veel mogelijk informatie te geven. Helaas kost dit veel tijd. In tegenstelling tot sommige sites waar producten op één dag worden getest, gebruik ik de producten die ik test minimum enkele weken en soms zelfs enkele maanden. Als de test niet compleet is op het moment van je bezoek, nodig ik je uit om later terug te komen of je vraag te stellen in de commentaren.

Uitpakken

De andere Kospet-horloges die ik heb getest, waren verpakt in bijna anonieme dozen die geen twijfel lieten bestaan over hun positionering op instapniveau. De Kospet Prime S heeft een vrij sobere verpakking maar onderscheidt zich toch van de instappositionering, het horloge is beter beschermd en de accessoires zijn in kartonnen dozen geplaatst terwijl alles onderin de doos had kunnen worden geplaatst zoals bij andere horloges. De doos bevat het horloge, een handleiding, een naald om de simlade te openen en een magnetische kabel om het horloge op te laden (je kunt het aan elke usb-oplader koppelen). [b]

Eerste configuratie

De Kospet Prime S is een volledig onafhankelijk horloge, het zou heel goed kunnen werken zonder smartphone omdat het compatibel is met 4G en wifi. Het moet echter aan een applicatie zijn gekoppeld om de mogelijkheden ervan optimaal te benutten en helaas is het nodig om nog een nieuwe applicatie te downloaden en dit keer is het de Gaofit-applicatie. Na het starten van het horloge kun je een QR-code scannen om de Geofit-app te downloaden. Aangezien deze download buiten de Play Store gebeurt, raad ik je aan om in plaats daarvan naar de Gaofit-app in de Play Store te zoeken en deze vanaf daar te downloaden. Dit voorkomt dat u een app van een onbekende bron moet downloaden. [b][b] Nadat je de app hebt gedownload, moet je je horloge koppelen. Ik heb verschillende koppelingspogingen gedaan via Bluetooth-scan, maar het werkte niet. Aan de andere kant had ik niet gezien dat door het scherm van het horloge te schuiven, er een andere QR-code beschikbaar was en het is met deze QR-code dat het horloge aan de applicatie moet worden gekoppeld. Deze methode werkte echter meteen. De applicatie past de actieve taal op uw horloge aan volgens de actieve taal op uw telefoon. Ik heb de applicatie in het Frans getest en zoals vaak het geval is met Chinese applicaties, zijn de vertalingen echt slecht. Meestal zijn de vertalingen niet erg goed en soms zelfs een beetje grappig, maar hier zijn sommige vertalingen zo slecht dat ik niet meteen begreep wat de tekst was. Het horloge zal dezelfde richting volgen met vertalingen die soms verwarrend kunnen zijn, gelukkig is de taal die op het horloge wordt gebruikt korter en nauwkeuriger, de vertaalproblemen zijn daarom veel minder problematisch. [b][b] De applicatie is vrij eenvoudig te gebruiken, het startscherm bevat alle basismetingen (hart, aantal stappen, zuurstof in het bloed, slaap, enz.) en voor elke meting kunt u raadplegen de historische gegevens. Je kunt ook nieuwe wijzerplaten voor het horloge downloaden, er zijn allerlei soorten wijzerplaten en sommige zijn echt goed ontworpen. Je kunt het horloge ook instellen maar ik hoefde de basisinstellingen niet te veranderen, alles werkte de eerste keer. [b][b][b]

Afwerking

De Kospet Prime S heeft persoonlijkheid, hij zit letterlijk om je pols met zijn enorme display. Ondanks zijn grootte is hij erg licht, ik weet zijn gewicht niet (er is geen indicatie op de officiële site), maar zijn lichtheid verraste me. Het geheim van zijn gewicht ligt in het gebruik van plastic. De wijzerplaat is omgeven door een metalen frame, maar de rest is van plastic. Het afwerkingsniveau is goed, de ronde vorm van het horloge geeft het een meer verfijnde kant dan hoekige modellen zoals de Kospet Rock of de Zeblaze Ares. [b][b] Ondanks zijn grootte en dikte (16,7 mm), heb ik nog nooit het minste ongemak aan de pols gevoeld en zijn ronde vorm zal voorkomen dat je je kleren ophangt. De gezichtscamera is aan de rechterkant geplaatst maar hindert op geen enkele manier de bewegingen van de pols, deze wordt vergezeld door twee grote knoppen die perfect in de wijzerplaat passen. De bovenste knop wordt gebruikt om terug te gaan, de onderste knop wordt gebruikt om het horloge aan te zetten en toegang te krijgen tot de menu's. [b][b] De band is niet helemaal zacht zoals bij sommige horloges, het zorgt voor een goede stabiliteit van het horloge en het sluitmechanisme is gemaakt van metaal, dit verkleint het risico dat het breekt door het forceren van de armband. [b][b] De Kospet Prime S is een geweldig horloge en het zal zeker de aandacht om je heen trekken, het formaat zal zeker een rol spelen maar het afwerkingsniveau suggereert niet dat het dit is. voor 100 €. Het mag dan een premium kant missen door het gebruik van plastic, maar eerlijk gezegd voor een prijs die 4 keer lager is dan een Galaxy Watch, ik kan nauwelijks klagen![b][b]

Connectiviteit

Ik heb meestal niet veel te schrijven in deze sectie, aangezien de meeste horloges die ik bekijk instaphorloges zijn die niet eens een GPS-chipset hebben. De Kospet Prime S is bluetooth-compatibel (voor synchronisatie met de telefoon), hij is wifi-compatibel (om autonoom te zijn wanneer je verbinding moet maken), hij is 4G-compatibel (met zijn simkaart) en hij is ook compatibel met GPS (+ Glonass en Beidou). Ook de Google Maps applicatie is standaard in het horloge geïntegreerd om zonder smartphone gebruik te kunnen maken van de gps.[b]

Batterijduur

De batterijduur is niet het sterkste punt van de Kospet Prime S. Ik heb het horloge de eerste 24 uur veel gebruikt om alle functies te testen en moest hem na 24 uur weer opladen. Daarna bleef ik het horloge op een meer "normale" manier gebruiken en kreeg ik een autonomie van maximaal 2 tot 3 dagen. Het scherm stond op maximum maar ik had het automatisch inschakelen van het scherm uitgezet, de wifi en de 4G waren daarentegen de hele dag actief. Het scherm speelt duidelijk een grote rol bij autonomie, zo is het ook met smartphones. Het scherm van de Kospet Prime S is enorm en zeer helder, dus het verbaast me niet dat de batterijduur beperkt is tot 2-3 dagen.[b]

Schermkwaliteit

De Kospet Prime S is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 400x400 en met een dergelijke resolutie is de leesbaarheid zelfs voor kleine karakters uitstekend. De keuze voor een rond scherm past perfect bij alle typische functies van een horloge maar daar staat tegenover dat voor het gebruik van bepaalde applicaties dit formaat niet erg geschikt is omdat we niet zien wat er in de hoeken zit. Een amoled-scherm zou het ongetwijfeld mogelijk hebben gemaakt om een beter contrast te verkrijgen, maar nogmaals, voor deze prijs kunnen we niet alles hebben en dit IPS-scherm is van goede kwaliteit.[b]

Features

Wanneer ik een horloge test, beschrijf ik de functies schriftelijk op de beoordelingspagina, maar de Kospet Prime S heeft zoveel functionaliteit dat ik besloot een video te maken. Dit is niet een formaat dat ik gewend ben te gebruiken, dus mijn videoproductie is niet op het niveau van wat je op YouTube kunt vinden, maar het geeft je een algemeen overzicht van wat het horloge je kan bieden. Samengevat zijn hier enkele mogelijkheden die het horloge biedt: [b] - bellen en gebeld worden [b] - sms verzenden en ontvangen [b] - smartphone ontvangen meldingen [b] - hartslagmetingen, bloedzuurstof, aantal stappen, sportmodi [b] - internetbrowser [b] - Google Maps direct geïntegreerd in het horloge [b] - toegang tot de Google Play Store [b] - mogelijkheid tot maatwerk [b] - muziekspeler [b] - smartphonebediening [b] - etc ...[b]

Besturingssysteem

Meting van het aantal stappen [b] De betrouwbaarheid van de meting van het aantal stappen zal sterk afhangen van de bewegingen en schokken veroorzaakt door het lopen. Als je op een normaal oppervlak loopt en in een normaal tempo loopt, is het aantal gemeten stappen echt betrouwbaar, ik kreeg een afwijking van 2 stappen op de meeste metingen die ik heb gedaan. Als je over ruw terrein rent of loopt, neemt de betrouwbaarheid af, maar dat geldt voor alle horloges. [b][b] Slaapmeting [b] De meeste horloges die ik heb getest lopen vast door inactiviteit na 22.00 uur Dit is niet het geval met de Kospet Prime S en het is zelfs het tegenovergestelde. Ze lijkt zo gevoelig voor beweging dat de berekende slaaptijd soms korter is dan de werkelijke slaap. Aan de andere kant zie ik 's nachts geen enkele onderbreking, zelfs niet als ik wakker word (zonder daarvoor op te staan). Ik heb dus de indruk dat de gevoeligheid van het horloge varieert afhankelijk van het tijdstip van de dag. [b][b] Het zuurstofgehalte in het bloed meten [b] Ik heb geen apparaat dat het zuurstofgehalte in het bloed meet vergelijk de resultaten van dit horloge, maar ik kreeg altijd resultaten van meer dan 97%. [b][b] Hartslagmeting [b] Ik kon mijn sportgegevens niet ophalen uit de app, dus ik kan de gegevens nauwelijks vergelijken zoals ik gewoonlijk doe . Ik merkte dat er een "vertraging" was in de weergave van de pulsen tussen het horloge en mijn Polar-riem, het horloge komt uiteindelijk min of meer op hetzelfde niveau als de riem aan, maar nog steeds met een paar seconden vertraging. Als ik het gemiddelde van de hartslagen van het horloge en dat van de riem vergelijk, heb ik uiteindelijk een verschil van ongeveer tien procent waarbij het horloge de hartslag overschat. Omdat ik deze metingen niet heb kunnen testen zoals ik gewoonlijk doe, is het resultaat daarom minder betrouwbaar. De Gaofit-app ondersteunt ook geen live hartslagmeting, dus ik kan de Polar Beat-app niet op het scherm delen met Gaofit om live hartslag te vergelijken.[b]

App

Play Store [b] De Kospet Prime S draait op Android en geeft je toegang tot de Google Play Store. Een horloge met zo'n open systeem had ik nog niet kunnen testen, dus je kunt bijna doen wat je wilt. De Kospet Prime S biedt dus een heel belangrijk voordeel ten opzichte van de meeste horloges in deze prijsklasse, je kunt de apps installeren die je wilt. [b][b] Om de Play Store te gebruiken, moet je inloggen op de Play Store met je Google-account en je bent verplicht om dit vanaf het horloge te doen. Het horloge kan een volledig toetsenbord weergeven, dit toetsenbord is zeer leesbaar maar de toetsen zijn erg klein, dus je moet heel voorzichtig zijn om geen fouten te maken. Naast de moeilijkheid om de juiste toets in te drukken, is het invoerveld voor het e-mailadres niet zichtbaar terwijl u typt. Dit proces is dus verre van praktisch, maar met een beetje geduld en discipline kom je er wel. [b][b] Eenmaal ingelogd kun je apps downloaden, maar de overgrote meerderheid van de apps is niet ontworpen voor gebruik op een horloge. Smartphone-schermen zijn rechthoekig waarbij het horlogescherm rond is, dus sommige gebieden zijn niet zichtbaar. [b][b] Je kunt vrijwel elke app downloaden, maar de download is vrij traag, maar ik heb een goede wifi-verbinding, maar ik vermoed dat de geheugenschrijfsnelheid van het horloge erg zwak is, want hoewel ik een kleine download bestand als een wijzerplaat is het niet erg snel. We moeten dus geduld hebben. [b][b] Gaofit Om het horloge te kunnen configureren, moet je de Gaofit-app downloaden, deze kun je downloaden in de Play Store, dus don Download het niet via de QR-code van het horloge, omdat u de toegang tot apps van derden moet openen om het te kunnen starten. De applicatie is zeer eenvoudig te gebruiken, u kunt de historische gegevens raadplegen die door het horloge zijn verzameld. Wat mij het meest stoorde was de kwaliteit van de vertalingen. [b][b]Update na een week gebruik:[b][b]Ik gebruik de Gaofit app nu ruim een week en eerlijk gezegd is deze app niet waar hij zou moeten zijn. Het synchroniseren van gegevens duurt nog steeds lang en soms gebeurt het gewoon niet. De sportsessies die ik op het horloge heb opgenomen, worden nergens weergegeven en ik heb geen functies gevonden die ik kan activeren om mijn gegevens op te halen. Het is echt een verspilling omdat het horloge zo niet ten volle kan worden gebruikt.[b][b][b]

Compatibiliteit

De Kospet Prime S is compatibel met alle telefoons waarop de Gaofit-app kan worden uitgevoerd.[b]

Metingen

De Kospet Prime S draait op Android en ook als dit niet direct zichtbaar is, vinden we snel onze weg als we de interface verkennen (zie presentatievideo). De interface is georganiseerd in 3 banden van 4 schermen. Als je naar boven gaat, krijg je toegang tot de eerste strook van 4 schermen die je van links naar rechts kunt bladeren, er zijn de batterij / netwerk / bluetooth-indicatoren maar ook de mogelijkheid om de meeste services te activeren / deactiveren. Met de centrale strip schakel je van het homescherm naar het notificatiescherm, het scherm met alle features en het scherm met sportmodi. De laatste band geeft je toegang tot het aantal stappen (+ historie), een muziekspeler en de weersvoorspelling. [b][b] De interface is heel gemakkelijk te gebruiken, we vinden snel onze weg en de overgang van het ene scherm naar het andere is erg vloeiend. Ik heb alles in detail uitgelegd in de presentatievideo. [b][b][b][b]

Bugs

Ik ben niet echt bugs tegengekomen maar eerder soms een beetje vervelend gedrag. Wat me het meest irriteerde, was de schermvergrendeling, want hoewel deze functie in theorie handig is, raad ik het niet aan om deze in te schakelen. Ontgrendelen werkt grillig, het is mogelijk om het scherm te ontgrendelen zonder de juiste code in te voeren, en gezichtsontgrendeling werkt ook niet goed. Gelukkig is deze functie niet verplicht om het horloge te gebruiken, het is zelfs standaard uitgeschakeld. [b][b] Het scherm biedt een zeer fijn beeld en uitstekende leesbaarheid, maar dit gaat soms ten koste van de bruikbaarheid, bijvoorbeeld voor het toetsenbord. Het horloge kan een volledig toetsenbord weergeven, maar de toetsen zijn zo klein dat je echt heel voorzichtig moet zijn om de juiste toets op het toetsenbord in te drukken. Je zult dus waarschijnlijk geen romans schrijven met het horloge, maar dit toetsenbord kan je helpen als je geen telefoon bij de hand hebt. [b][b] De downloadtijd van applicaties en dials is erg traag en a priori, het probleem komt niet van mijn wifi-netwerk omdat ik dit probleem niet heb met mijn andere apparaten. Ik denk dat de schrijfsnelheid van het geheugen hier een rol speelt. [b][b][b]

Vergelijk Kospet Prime S met de anderen

Ik heb voor elke test een score van 1 tot 10 toegekend die de sterke en zwakke punten van een product bepaalt. Ik gebruik 0 voor criteria die (nog) niet zijn getest. Een score van 1 tot 3 duidt op slechte prestaties (en ja, dat is ook zo), een score van 4 tot 6 duidt op gemiddelde prestaties, een score van 7 tot 8 duidt op goede prestaties en een score van 9 en 10 duidt op uitzonderlijke prestaties. .
De score wordt berekend op basis van mijn metingen en als er geen metingen zijn, is het een subjectieve mening op basis van mijn ervaring.

De scores zijn niet statisch, ze veranderen in de loop van de tijd omdat de prestaties van nieuwe producten veranderen en hiermee moet rekening worden gehouden.

Kospet Prime S
Batterijprestaties24
Schermkwaliteit5.55
Afwerking kwaliteit4.54.5
Connectiviteit54.5
Compatibiliteit4.54.5
GPS-prestaties44
Toepassing3.54
Betrouwbaarheid van metingen3.54.5
Makkelijk te gebruiken4.54
Kenmerken64.5
Besturingssysteem64.5
Totale score4948
Wereldwijde ranglijst
1. Samsung Galaxy Watch 3 52.5 / 77
2. Kospet Optimus 2 49.5 / 77
3. Lemfo Lem15 49 / 77
4. Kospet Prime S 49 / 77
5. Amazfit Gts 48 / 77
6. Haylou Rs3 47.5 / 77
7. Xiaomi Mi Watch Lite 47.5 / 77
8. Kospet Magic 3 43 / 70
9. Amazfit X Curved 42.5 / 70
10. Kospet Rock 41.5 / 70
11. Huawei Watch Gt Active 41.5 / 70
12. Mi Band 4 41 / 70
13. Mi Band 5 40.5 / 70
14. Mi Band 3 39.5 / 70
15. Fobase Magic 39.5 / 70
16. Zeblaze Ares 38.5 / 70
17. Mibro Air 38.5 / 70
18. Umidigi Uwatch Gt 38 / 70
19. Mi Band 6 37.5 / 63

Test / beoordeling conclusie

De Kospet Prime S is geen consumentenhorloge, dus als u alleen op zoek bent naar een horloge met een paar functies, is dit horloge misschien niet iets voor u. Dit horloge is bedoeld voor een publiek van nerds die zichzelf uitrusten met de laatste nieuwigheden zoals dit Kospet-horloge. Deze Kospet Prime S is zo compleet dat hij een smartphone zou kunnen vervangen, alle basisfunctionaliteiten zijn aanwezig en het is een huzarenstukje om al deze functionaliteiten te kunnen integreren in een object van dit formaat. De Kospet Prime S is technisch succesvol omdat het een Android-besturingssysteem kan draaien zonder vertragingen of stabiliteitsproblemen. Dit soort producten is vandaag de dag nog vrij zeldzaam, maar ik vermoed dat veel horloges de komende jaren dit pad zullen volgen. [b][b] De Kospet Prime S is een imposant maar licht horloge, het enorme scherm biedt een beeld van uitstekende kwaliteit en met een resolutie die groot genoeg is om zelfs voor kleine karakters een perfecte leesbaarheid te garanderen. Het is mogelijk om dit scherm aan te passen zodat het eruit ziet als een traditioneel horloge en sommige wijzerplaten zijn erg mooi. De grootte van het scherm is bijna een vereiste voor dit soort horloges en het scherm had misschien iets groter mogen zijn omdat in sommige gevallen de ruimte ontbreekt. Het volledige toetsenbord kan op het scherm worden weergegeven terwijl het nog steeds leesbaar is, maar de toetsen zijn zo klein dat het veel geduld kost om een lange tekst te typen. [b][b] De Kospet Prime S biedt dan ook een groot aantal mogelijkheden en alles werkt naar behoren maar deze functies zijn soms lastig te gebruiken vanwege de grootte en vorm van het scherm. Een app downloaden uit de Play Store is best mogelijk, maar aangezien de apps zijn ontworpen voor rechthoekige schermen, is de beleving niet altijd optimaal. Het is een beetje hetzelfde met de browser, je kunt een site bezoeken vanaf je horloge, maar de sites zijn niet ontworpen om op een horloge te worden bekeken. [b][b] De levensduur van de batterij is ergens het eerste slachtoffer van deze technologische showcase, het horloge zou een krachtigere batterij moeten kunnen herbergen, maar het is al groot genoeg, dus ik kan me voorstellen dat het integreren van een krachtigere batterij zou hebben erg moeilijk geweest. De batterij gaat een tot twee dagen mee en aangezien dit horloge de nieuwsgierigheid van nerds zal prikkelen, moet je het misschien overdag opladen als je, zoals ik, alle functies uit nieuwsgierigheid probeert. [b][b] Ik vind het ook jammer dat het horloge niet gepaard gaat met een meer succesvolle toepassing. Het horloge kan worden gebruikt zonder via een app te gaan, maar als je aan het sporten bent, had het gebruik van een app handig kunnen zijn, maar de Gaofit-app gebruikt de functies van het horloge niet goed. Niet alle tussenmetingen (tijdens het sporten) worden door de app weergegeven en dat is jammer. [b][b] Ik had een dergelijk horloge nog niet getest en ik heb er geen spijt van dat ik dit heb kunnen doen, want het is echt een technologische uitdaging, maar zoals ik hierboven al zei, is dit horloge gericht op een publiek van geeks omdat het zoveel biedt dat het te ingewikkeld wordt voor iemand die gewoon op zoek is naar een horloge met een paar functies.[b]Sterktes[b]- schermkwaliteit [b] - afwerking [b] - connectiviteit: 4G, wifi, bluetooth, GPS [b] - open systeem (Android) [b] - gebruiksvriendelijk [b] - lichte [b][b][b]Zwaktes[b]- batterijduur [b] - Gaofit-app voldoet niet aan het horloge [b] - toetsenbord moeilijk te gebruiken [b][b][b]
Abonneren
Abonneer je op mijn YouTube kanaal om updates te ontvangen

Opmerkingen

Discussieer mee / Stel je vragen

Je reactie wordt na validatie gepubliceerd. Ik reageer in mijn vrije tijd op meer dan 1500 reacties per jaar, dus ik kan niet altijd even snel reageren. Je e-mailadres is niet publiekelijk zichtbaar en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.









Ontvang een e-mail wanneer er een reactie is gepubliceerd