Roadtrip Switserland
Lötschental dal
Een prachtige weg die tussen de bergen waait, een gletsjerstroom van kristalhelder water en een gletsjer, alles op een afstand van 25km enkele hoogtepunten boven 3000m!
Roadtrip Switserland
Emosson meer en dam
Vanaf de stuwdam kunt u twee (moeilijke) wandelingen maken in de hoogvlakte of de gemakkelijke route nemen met de mooie kabelspoorwegen en treinen.
Roadtrip Switserland
Neuchatel
Neuchatel is veel meer dan alleen een tussenstop op een route dankzij het meer, de oude stad, de groene ruimtes en de kabelbaan.
 
Roadtrip Switserland
Creux du Van (Neuchatel)
De Creux du Van rotsformatie biedt een spectaculair uitzicht op de vallei van de Neuchatel en heeft verschillende gemakkelijke wandelroutes.
Tests en beoordelingen
Sonic Soak test en review
Sonic Soak is een klein apparaat ontworpen om dankzij ultrasounds ongeveer alles wat je wilt schoonmaken. Werkt het zoals beloofd ? Lees mijn test verder.
Tests en beoordelingen
Xiaomi Mi 8 Lite test en beoordeling
Halverwege de top van het assortiment en rond de 200€ wil de Mi8 de kaarten herverdelen, maar zal het lukken? Lees mijn test.
 
Tests en beoordelingen
Honor 8X test, avis et prix
Honor a réussi à se faire une place en Europe avec ses appareils qui ont déjà fait de nombreux heureux. Qu'en est-il avec le Honor 8X? Le X fera-t-il la différence?
Tests en beoordelingen
Xiaomi Redmi Note 5 test & review
Voor minder dan 200€ is de nieuwe Xiaomi Redmi Note 5 een killer telefoon die elke telefoon in dezelfde prijsklasse verslaat. Bekijk dit eens!
Rondreis Italië
Comomeer
Een echt concentraat van Italië met prachtige landschappen, bioscoopstukken, jetset, geschiedenis en goede (ijs)ballen.
 
Tests en beoordelingen
Leeco Coolpad Cool1 test / review
Een complete Chinese smartphone voor minder dan 100€? En hij maakt ook koffie? Nee, maar het is waarschijnlijk een van de beste smartphones in deze prijsklasse.
Roadtrip Switserland
Val d'Anniviers
De Val d' Anniviers, groen in de zomer en wit in de winter, is een typisch Zwitsers dal dat leeft op het ritme van skiën in de winter en wandelen in de zomer met respect voor het natuurlijke erfgoed.
Tests en beoordelingen
Test, review en vergelijking van GPS trackers/tracers (Invoxia vs Hangang TK901)
Met een GPS tracker kun je je voertuigen of mensen op een kaart volgen zoals in de films, maar wat is dit type object echt de moeite waard?
 
Tests en beoordelingen
Xgimi H1 – Test / review naar 1 jaar intensief gebruik
Geïnteresseerd in XGIMI H1? Ik kocht het in 2016 en hier is mijn test na meer dan 100 uren.
Tests en beoordelingen
Samsung Gear 360 test / review
360 camera's zijn de nieuwe hype en ik ben met de Samsung Gear 360 mijn reis naar de 360 wereld begonnen. Was dat de moeite waard?