Op deze pagina:
Prijs Elephone U5
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Specificaties
CPU / GPU Prestatie
Benchmark Antutu/3DMark
Netwerkprestatie
Wifi-prestaties
GPS-prestaties
Batterijduur
Foto camera test
Hardware
Fotokwaliteit
Videokwaliteit
Audiokwaliteit
Schermkwaliteit
Biometrie
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Vragen

Beste nieuwprijs:
149.99 EUR
Zie het aanbod | Amazon.de

5 andere prijzen verkrijgbaar in andere winkels.

Elephone U5 : volledige test / review zonder dubbelpraatje

Elephone U5 : test / review

Categorie: Tests en beoordelingen

Ik heb de afgelopen maanden veel Chinese smartphones getest en het is het Xiaomi/Redmi/Poco trio dat wint in bijna elke test die ik doe. [b][b]Ik wilde proberen alternatieven te vinden door te zoeken naar smartphones in dezelfde prijsklasse met vergelijkbare functies. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Elephone U5 die als concurrent van de Redmi Note 9 is gepositioneerd.[b][b]Elephone is geen nieuw merk, het bedrijf is opgericht in 2014 maar heeft nog niet de populariteit van andere Chinese merken zoals Xiaomi of Huawei bereikt. [b][b][b][b]linkWebsite waar ik de Elephone U5 gekocht heb: https://s.zbanx.com/r/VEFDYxbiGGGY[b]

Structure van mijn test

Ik test de telefoons volgens een vooraf vastgestelde structuur (zie hieronder) om je zoveel mogelijk informatie te geven. Helaas duurt dit lang. Sommige tests, zoals de netwerkprestatietests, duren enkele dagen en voor fototests moet ik soms wachten tot het weer geschikt is om in goede omstandigheden foto's te nemen. Ik ben daarom verplicht om de testen stap voor stap te publiceren, dus ik nodig je uit om terug te komen als de test niet compleet is op het moment van je bezoek.[b]
Waarin verschillen mijn tests van andere op het web?

- Ik koop de toestellen meestal met mijn eigen geld, de prijs is dus net even belangrijk als voor je!
- Ik bewaar de toestellen minstens enkele weken (soms meer) om te zien wat ze waard zijn in reële omstandigheden.
- Ik beantwoord (indien mogelijk) je vragen om je te helpen beslissen voordat je de toestellen koopt.
- niemand betaalt me om deze reviews te doen, ik ben dus volledig neutraal en onafhankelijk.
- Mijn pagina's zijn niet gevuld met advertenties.


Poco X3 Pro: test / review
OnePlus Nord N100: test / review
Poco F3 Test / Review
Xiaomi Mi Note 10 Lite test / review
Xiaomi Redmi Note 10 : test / review
Xiaomi Redmi Note 10 Pro: test / review
Redmi 9A test / review
Nokia 5.3 test / review
Xiaomi Mi 11 Lite test / review
Xiaomi Redmi Note 9T : test / review

Prijs Elephone U5

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Elephone U5 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.[b]
Elephone PX Smartphone ohne Vertrag, Pop-Up-Kamera-Design 16 MP + 16 MP, 6,53 Zoll FHD + Vollbild-Bi...
2021-04-17 09:35
150 EUR
ELEPHONE A5 Telephone Portable debloqué - 6.18''FHD + Super-écran Complet Smartphone Ultra-Mince A...
2021-04-17 08:47
170 EUR
ELEPHONE U5/E6008 6.4"4GB+128GB 4000mAh Punch-hole Screen Android 10 MTK6771 4G...
2021-04-17 06:26
196 EUR
ELEPHONE U5 4GB 128GB 48MP Quad Camera Octa Core Android NFC Smartphone Unlocked...
2021-04-15 20:19
197 EUR
4G Outdoor Smartphone ohne Vertrag ELEPHONE Soldier - 5.5 Zoll QHD 2K Bildschirm(2560 * 1440x), 4GB ...
2021-04-17 09:35
200 EUR
[b]
helpBovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

10/11/2020 bestelling Elephone U5 op de officiële website[b][b]

Waarom deze telefoon?

De Elephone U5 is op de markt gebracht voor een prijs van minder dan €150 en biedt een theoretisch prestatieniveau dat overeenkomt met Redmi Note 9. Deze twee elementen maken het een goede kandidaat om getest te worden.[b][b]Naast de prijs en de prestaties zijn er nog andere kenmerken die mijn aandacht trokken. De Xiaomi zijn vrij zwaar en volumineus, de Elephone is iets kleiner en lichter en biedt een hogere schermbezetting. De Elephone is gemaakt van metaal waarbij de Redmi gebruik maakt van plastic.[b][b]De grote zwakte van de Redmi Note 9 is de kleurbehandeling voor foto's. Als de Elephone U5 een beter resultaat krijgt, zal het waarschijnlijk degenen verleiden die teleurgesteld zullen zijn door Xiaomi.[b][b]

Uitpakken

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]
Lengte : 157
Breedte : 75.9
Dikte : 8.5
Gewicht : 180
Jack uitgang : Neen
Type USB : Type C
Infrarood port : Neen

Eerste configuratie

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Afwerking

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Specificaties

[b]De onderstaande informatie komt uit de applicatie Device Info HW. De applicatie geeft gedetailleerde technische informatie over de geteste telefoon.Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

CPU / GPU Prestatie

CPU : MediaTek Helio P60 (MT6771)
GPU : ARM Mali-G72 MP3 700MHz
Geheugen (RAM) : 4 Gb
Opslagcapaciteit : 128 Gb

Benchmark Antutu/3DMark

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]
[b]Top 10 - prestatieclassificatie op basis van Antutu
1. Oppo Find X2 Pro - 605184
2. Oneplus 8t - 595000
3. Poco F3 - 589677
4. Xiaomi Mi 10t Pro - 581650
5. Oneplus 8 Pro - 579417
6. Xiaomi Mi 10 - 579114
7. Poco F2 Pro - 569559
8. Samsung Galaxy S20 Fe - 565000
9. Samsung Galaxy S20 - 503905
10. Poco X3 Pro - 486466

Aantal smartphones in de ranglijst:121
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/121

Opmerking: deze ranglijst bevat alleen de telefoons die ik heb getest en enkele andere die ik ter referentie heb toegevoegd.
[b]Gaming[b]Om de prestaties in het spel te testen, download ik het mobiele PUBG-spel en evalueer ik de vloeibaarheid, het grafische niveau en de diepte van het zicht. Dit spel is vrij veeleisend en stel je in staat om de prestaties van een telefoon te schatten.Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Netwerkprestatie

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]
3G frequenties : B1 (2100), B5 (850), B8 (900)
4G frequencies : B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B20 (800), B28 (700), B38 (TDD 2600), B40 (TDD 2300), B41 (TDD 2500)
Bluetooth : Bluetooth 5.0 LE
Volte : Ja
NFC : Ja
Kies je land om te controleren of je telefoon compatibel is:


Met de onderstaande frequenties kun je zien of deze telefoon compatibel is met je provider of dat je deze kunt gebruiken waar je op vakantie gaat.


Signaal 4G (voor december 2020)[b]De capaciteit om het netwerk correct op te pikken is een essentieel element voor een telefoon, maar het wordt slechts zeer zelden gemeten. Om het vermogen van een telefoon om het netwerk op te pikken te meten, voer ik een groot aantal metingen uit op dezelfde cellen om telefoons onder vergelijkbare omstandigheden te kunnen vergelijken. Het signaal wordt gemeten in dBm, een waarde van -90dBm wijst op een slechter signaal dan -70dBm. Deze metingen worden dus onder reële omstandigheden uitgevoerd en niet in een laboratorium, ze zijn niet wetenschappelijk maar geven een goede indicatie van de prestaties. [b][b]Gevoeligheidsclassificatie van netwerksignaal
Telefoon getest:Gemiddeld signaal (dBm)Aantal metingen:
Xiaomi Mi 9t Pro-881600
Xiaomi Redmi Note 5-91.305600
Xiaomi Mi 9 Lite-93788
Samsung Galaxy A70-94.5111975
Nokia 5.3-94.98531
Realme 6-95.142301
Xiaomi Redmi Note 8 Pro-95.9221599
Xiaomi Mi A3-95.951000
Huawei Y6 2019-95.951199
Doogee S58 Pro-96.22856
Redmi 9a-96.481000
Meizu Note 9-96.68937
Motorola G8 Power-96.881032
Xiaomi Redmi Note 7-97.011430
Redmi 9c-97.041000
Umidigi S3 Pro-97.131200
Xiaomi Redmi Note 8-97.34879
Samsung Galaxy A21s-97.781000
Umidigi F1-97.82298
Ulefone Armor 7e-98.71000
Xiaomi Mi Note 10 Lite-991000
Honor 9x-99.14899
Xiaomi Redmi Note 9s-99.41860
Poco F2 Pro-99.81247
Xiaomi Redmi Note 9-100.791785
Xiaomi Mi 10 Lite 5g-100.881198
Poco X3-101.19821
Umidigi F2-101.47712
[b][b]Signaal 4G (vanaf december 2020)[b]Ik heb besloten om de methode voor het meten van het netwerk te veranderen omdat ik merkte dat de configuratie van het mobiele netwerk in de loop van de tijd verandert. Dit maakt het moeilijker om telefoons te vergelijken omdat de omstandigheden niet meer exact hetzelfde zijn.[b][b]Om dit probleem te voorkomen, heb ik een apparaat opgezet dat 24 uur per dag een tiental parameters van het mobiele netwerk opvangt (bv.: cel id, rssi, rsrq, snr, frequentie,...). Ik plaats dan de telefoon naast het toestel gedurende 24 tot 48 uur met dezelfde metingen, zodat ik ze kan vergelijken.[b][b] Overzicht van de geteste telefoons met deze methode[b][b]
Telefoon getest:MetingenGemid. signaal (ref)Gemid. signaal (phone)Min/Max (ref)Min/Max (phone)
Samsung Galaxy S10+457-93.06-97.39-89 / -98-97 / -99
Xiaomi Mi 9t Pro669-93.69-95.84-90 / -95-92 / -98
Poco F2 Pro1438-91.02-94.99-89 / -94-94 / -96
Xiaomi Mi 10 Lite 5g1645-90.77-95.02- 88 / -98-95 / -100
Poco X3821-94.89-103.19-91 / -97.7-101 / -104
Umidigi Bison2343-92.71-96.46-90 / -99-94 / -102
Oukitel C211101-92.04-94.99-90 / -97-92 / -95
Poco M31116-92.09-91.74-88 / -98-90 / -99
Xiaomi Mi 10t Pro1071-90.61-94.03-88 / -94-94 / -96
Umidigi A9 Pro981-90.40-94.01-88 / -95-93 / -95
Redmi Note 9t1201-92.149-91.71-90 / -97-91 / -97
Xiaomi Redmi Note 10999-92.35-93.99-88 / -97-92 / -98
Xiaomi Redmi Note 10 Pro877-89.72-90.56- 88 / -92-89 / -95
Poco X3 Pro1876-91.45-92.91-90 / -94-90 / -96
Oneplus Nord N100896-91.23-96.005-88 / - 99-96 / -99
[b][b][b][b]Download/Upload snelheid[b]Om de downloadsnelheid te testen, heb ik een aantal 4G-cellen geïdentificeerd die goede prestaties bieden, waarbij ik al mijn apparaten een aantal keer test om te zien wat voor download- en uploadsnelheid ze kunnen bereiken.[b]Top 10 - snelheidsrangschikking tijdens downloaden
1. Samsung Galaxy S20 D:351Mbps U: 20Mbps
2. Poco X3 D:232Mbps U: 55Mbps
3. Xiaomi Mi 10 Lite 5g D:223Mbps U: 52Mbps
4. Poco F2 Pro D:207Mbps U: 53Mbps
5. Xiaomi Mi Note 10 Lite D:153Mbps U: 68Mbps
6. Xiaomi Mi A3 D:150Mbps U: 60Mbps
7. Xiaomi Redmi Note 9s D:150Mbps U: 60Mbps
8. Xiaomi Mi 8 Lite D:149Mbps U: 60Mbps
9. Samsung Galaxy A21s D:147Mbps U: 51Mbps
10. Huawei Y6 2019 D:145Mbps U: 61Mbps

Aantal smartphones in de ranglijst:30
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/30

Let op: de theoretische maximale snelheid van een telefoon wordt vaak beperkt door de configuratie van het mobiele netwerk en de congestie van het netwerk op het moment van de meting. Dus misschien kun je een hogere snelheid halen op een ander netwerk
[b][b]

Wifi-prestaties

Om te testen of een telefoon het netwerk goed kan ontvangen, meet ik in de buurt van mijn router en vervolgens op afstand (en altijd op dezelfde plaats). Dit geeft mij een gemiddelde in dBm waarbij een waarde van -90 dBm wijst op slechtere prestaties dan een waarde bij -30 dBm.[b]
Wifi frequenties : 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11n 5GHz
Wifi-signaal[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Top 10 - rangschikking van wifi-gevoeligheid
1. Poco F2 Pro -11dBm
2. Xiaomi Redmi Note 10 Pro -12dBm
3. Samsung Galaxy A21s -13dBm
4. Oneplus Nord N100 -15dBm
5. Poco X3 Pro -15dBm
6. Redmi Note 9t -15dBm
7. Poco X3 -17dBm
8. Xiaomi Redmi Note 10 -17dBm
9. Xiaomi Mi 10t Pro -18dBm
10. Xiaomi Redmi Note 9s -18dBm

Aantal smartphones in de ranglijst:40
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/40

[b]Download/Upload snelheid[b]Om de snelheid in Wifi te testen, maak ik verbinding met mijn router in 2.4Ghz en 5Ghz (indien beschikbaar) en gebruik ik de applicatie Ookla om de snelheid te meten.[b]Top 10 - Ranglijst van wifi-downloadsnelheden
1. Poco X3 Pro 389Mbps
2. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 367Mbps
3. Samsung Galaxy S20 351Mbps
4. Poco F2 Pro 341Mbps
5. Redmi Note 9t 332Mbps
6. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 319Mbps
7. Umidigi Bison 306Mbps
8. Xiaomi Mi 10 Lite 5g 300Mbps
9. Xiaomi Mi 8 Lite 260Mbps
10. Poco X3 251Mbps

Aantal smartphones in de ranglijst:39
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/39

Opmerking: ik heb een 400 Mbps-lijn en een modem die hogere snelheden kan leveren, maar ik weet nooit zeker hoeveel bandbreedte er beschikbaar is als ik een test doe.
[b]

GPS-prestaties

[b]Om de kwaliteit van het GPS-signaal te testen gebruik ik de Offline Maps applicatie en maak ik dezelfde treinreis in de voetgangersmodus. Waarom? In de voetgangersmodus corrigeert de GPS het signaal om aan de weg te blijven hangen niet kunstmatig, het heeft geen markeringen, zodat je de werkelijke positie kunt zien. Ik gebruik dan een applicatie om de nauwkeurigheid van het signaal te meten. Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Top 10 - GPS-nauwkeurigheidsclassificatie
1. Oukitel C21 1m
2. Redmi 9a 1m
3. Xiaomi Redmi Note 9 1m
4. Redmi 9c 2m
5. Umidigi Bison 2m
6. Redmi Note 9t 2m
7. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 3m
8. Xiaomi Redmi Note 10 3m
9. Poco F3 3m
10. Xiaomi Mi 10 Lite 5g 3m

Aantal smartphones in de ranglijst:16
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/16

Opmerking: een nauwkeurigheid van 3 meter of minder kan eenvoudig worden gecorrigeerd door een goede GPS-applicatie. De telefoonprestaties spelen ook een rol bij de snelheid waarmee je scherm wordt bijgewerkt, dus de nauwkeurigheid kan in het gedrang komen door een te trage weergave.
[b]

Batterijduur

Capaciteit : 4000
Snel laden : Ja
W max : 10
Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Foto camera test

Om de kwaliteit van foto's geproduceerd door een telefoon te testen, doe ik een technische test (resolutie, scherpte, chromatische aberratie, ...) in de studio (identieke omstandigheden) om het technische gedeelte objectief te evalueren. Vanaf de tweede helft van 2020 heb ik mijn eigen laboratorium gebouwd om volledig objectieve technische metingen te doen. Ik maak dan foto's in reële omstandigheden om te zien hoe de camera presteert. Ik beoordeel deze foto's dan volgens mijn criteria, maar ik publiceer de foto's zodat je het resultaat kunt beoordelen volgens je criteria.[b]

Hardware

Selfie / resolutie : 24
Resolutie : 48
Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Standaard app[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]

Fotokwaliteit

Foto test / studio[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Foto test / zon[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Foto test / bewolkt[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Test foto / nacht[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]

Videokwaliteit

Stabilisatie[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Video normale conditiesNog niet beschikbaar / getest[b][b]Video low light[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Audiokwaliteit

Om de kwaliteit van de audio-uitgang van de telefoon te testen, sluit ik de audio-uitgang van het toestel aan op een meetinstrument, speel ik het geluid af op alle frequenties en meet ik de verschillen tussen het originele geluid en het geluid dat door de telefoon wordt geproduceerd. Op deze manier meet ik het vermogen van de telefoon om alle geluiden correct te reproduceren.[b]
Frequency Response[b]Deze test is bedoeld om te testen of het toestel in staat is alle frequenties correct te reproduceren. De witte lijn in het midden van de grafiek is de ideale situatie en de andere kleuren zijn afkomstig van tests op verschillende telefoons. Een afwijking van de referentielijn wijst op een afwijking van de ideale situatie. Om op alle frequenties een goed geluid te zien, is het daarom noodzakelijk om zo dicht mogelijk bij de referentielijn te komen. Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Dynamisch bereik[b]Deze test is ontworpen om het vermogen van een telefoon om geluiden op verschillende volumeniveaus te spelen te testen. Ook hier moeten de telefoons zo dicht mogelijk bij de referentie staan.Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Geluidsniveau[b]Deze test heeft tot doel te bepalen of het geteste apparaat in staat is om geluiden zonder veel ruis te reproduceren. Een hoge score duidt op een lage parasietendruk, een lagere score duidt op een hogere aanwezigheid van parasieten.Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Concertopname[b]Het doel van deze test is om de opnamekwaliteit van de telefoon te meten wanneer er veel omgevingsgeluiden zijn. Omdat ik niet elke keer als ik een telefoon test de mogelijkheid heb om naar een concert te gaan, simuleer ik het geluid van een concert in een gesloten omgeving.Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Schermkwaliteit

Om het scherm te testen, gebruik ik een colorimetrische sonde die de kleurnauwkeurigheid van een scherm meet, en andere parameters om te kijken of een scherm in staat is om een afbeelding correct weer te geven. Ik test ook het helderheidsniveau om te bepalen of het scherm in staat zal zijn om een beeld in vol zonlicht weer te geven. [b]
Screen grootte : 6.4
Resolutie : 1080 x 2310
Ratio : 19.5:9
Type : TFT LCD
% oppervlakte : 86
Colorimetrie[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Top 10 - rangschikking van de beste schermen op basis van colorimetrie
1. Xiaomi Mi 10 Lite 5g dE = 0.73
2. Xiaomi Mi 10t Pro dE = 0.83
3. Xiaomi Redmi Note 8 dE = 1.2
4. Xiaomi Redmi Note 10 dE = 1.23
5. Xiaomi Redmi Note 10 Pro dE = 1.31
6. Samsung Galaxy S20 dE = 1.4
7. Poco M3 dE = 1.4
8. Xiaomi Mi 9 Lite dE = 1.46
9. Xiaomi Redmi Note 9s dE = 1.47
10. Honor 9x dE = 1.5

Aantal smartphones in de ranglijst:40
Positie van deze smartphone in de ranglijst:0/40

Let op: het colorimetrische verschil wordt gemeten in dE. Na drie uur zal het menselijk oog een colorimetrisch verschil waarnemen, dus de dE moet het laagst zijn. De tests zijn allemaal uitgevoerd met een colorimetrische sonde.
[b]Helderheid / Contrast[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Lichtabsorptie/Reflectie[b]Het scherm van de smartphone reflecteert het licht en maakt er soms een echte spiegel van. Dit spiegeleffect maakt het moeilijker om te lezen. [b][b]De onderstaande absorptie-index geeft het percentage van het door het scherm geabsorbeerde licht aan. De leesbaarheid van een scherm is beter wanneer de absorptie-index hoog is.[b][b]
Telefoon getest:% lichtabsorptie
Samsung Galaxy S10+58
Xiaomi Mi 9T Pro52
Honor 9x65
Redmi Note 9s55
Motorola G8 Power60
Realme 654
Umidigi F248
Poco F2 Pro52
Redmi Note 956
Xiaomi Mi Note 10 Lite53
Samsung Galaxy S2047
Samsung Galaxy A21s53
De geteste telefoons hebben een gemiddelde absorptiegraad van54 %

Biometrie

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Besturingssysteem

[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Accessoires Elephone U5

Om nog meer te genieten van je ervaring met je smartphone bied ik links naar allerlei accessoires die je misschien handig vindt

Beschermhoes / koffer elephone u5
Screen beschermfolie elephone u5
Geheugenkaart elephone u5
USB-kabel / oplader elephone u5
Koptelefoon elephone u5
Fietsenrek elephone u5

Vergelijk Elephone U5 met de anderen

Ik heb voor elke test een score van 1 tot 10 toegekend die de sterke en zwakke punten van een product bepaalt. Ik gebruik 0 voor criteria die (nog) niet zijn getest. Een score van 1 tot 3 duidt op slechte prestaties (en ja, dat is ook zo), een score van 4 tot 6 duidt op gemiddelde prestaties, een score van 7 tot 8 duidt op goede prestaties en een score van 9 en 10 duidt op uitzonderlijke prestaties. .
De score wordt berekend op basis van mijn metingen en als er geen metingen zijn, is het een subjectieve mening op basis van mijn ervaring.

De scores zijn niet statisch, ze veranderen in de loop van de tijd omdat de prestaties van nieuwe producten veranderen en hiermee moet rekening worden gehouden.

Elephone U5
Afwerking kwaliteit0.006.00
Batterijprestaties0.008.00
CPU-prestaties0.006.5
GPU-prestaties0.006.5
Schermkwaliteit0.007.00
foto kwaliteit0.005.00
Video kwaliteit0.005.00
Wi-Fi-prestaties0.007.00
Mobiele downloadsnelheid0.005.00
Gevoeligheid van het mobiele netwerk0.006.00
Frequentiebereik0.007.00
Geluidskwaliteit0.006.00
GPS-prestaties0.006.00
Besturingssysteem0.008.00
Totale score089
Wereldwijde ranglijst
1. Samsung Galaxy S20 112 / 140
2. Poco F2 Pro 111 / 140
3. Poco X3 Pro 108.5 / 140
4. Samsung Galaxy S10+ 107 / 140
5. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 106.5 / 140
6. Xiaomi Mi 9t Pro 106 / 140
7. Xiaomi Redmi Note 10 102 / 140
8. Poco X3 102 / 140
9. Xiaomi Mi 10 Lite 5g 101 / 140
10. Xiaomi Mi Note 10 Lite 101 / 140
11. Redmi Note 9t 100.5 / 140
12. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 100 / 140
13. Xiaomi Mi 9 Lite 98 / 140
14. Xiaomi Redmi Note 9s 98 / 140
15. Xiaomi Redmi Note 8 97 / 140
16. Poco M3 95.5 / 140
17. Xiaomi Redmi Note 7 94 / 140
18. Realme 6 93 / 140
19. Umidigi Bison 92 / 140
20. Umidigi A9 Pro 92 / 140
21. Oukitel C21 89.5 / 140
22. Motorola G8 Power 89 / 140
23. Xiaomi Redmi Note 9 89 / 140
24. Nokia 5.3 89 / 140
25. Xiaomi Mi A3 89 / 140
26. Oneplus Nord N100 88.5 / 140
27. Honor 9x 88 / 140
28. Meizu Note 9 86 / 140
29. Xiaomi Mi 8 Lite 86 / 140
30. Xiaomi Redmi Note 5 85 / 140
31. Umidigi S3 Pro 83 / 140
32. Samsung Galaxy A21s 82 / 140
33. Umidigi F2 82 / 140
34. Redmi 9a 81 / 140
35. Redmi 9c 80 / 140
36. Ulefone Armor 7e 80 / 140
37. Doogee S58 Pro 78.5 / 140
38. Honor 8x 78 / 140
39. Umidigi F1 77 / 140
40. Huawei Y6 2019 74 / 140
41. Xiaomi Mi 10t Pro 57 / 70
42. Poco F3 48 / 60
43. Elephone U5 0 / 0

Test / beoordeling conclusie

[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]Sterktes[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Zwaktes[b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b][b]Alternatieven voor dit product[b][b]Nog niet beschikbaar / getest[b][b]

Opmerkingen

Discussieer mee / Stel je vragen

Je reactie wordt na validatie gepubliceerd. Ik reageer in mijn vrije tijd op meer dan 1500 reacties per jaar, dus ik kan niet altijd even snel reageren. Je e-mailadres is niet publiekelijk zichtbaar en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.









Ontvang een e-mail wanneer er een reactie is gepubliceerd